Annons
Annons


13 appar jag använder dagligen


Hej och välkommen in i min telefon! Här är 12 appar jag använder dagligen:

 

VSCO Cam

Här redigerar jag mina bilder. Jag har köpt till filter. De jag använder mest är A6, HB2, S2 och C8.

Kameran

Älskar nya porträttfunktionen på min telefon! Den gör att bakgrunden blir suddig. Jag tar alltid många bilder på samma motiv för att försäkra mig om att någon blir skarp, och har på fullaste allvar 35 000 bilder i mitt album. Tycker att det är själsdödande att radera bilder, i synnerhet eftersom jag jobbar med foto dagligen, så i stället har jag lagt krut på ett skitstort minne (265 gb).

Annons

Hemnet

Oj. Hänger här obscent mycket just nu och scrollar lägenheter.

Snug

Här kan jag lägga in mina bilder för att förhandsgranska hur mitt instagramfeed kommer se ut. Heh.

BookBeat

Lyssnar ju på ljudbok erry day. Jag lyssnar nästan alltid på böcker i 1.25- eller 1.5-takt (om det inte är författaren själv som läser in, av någon anledning). Tycker annars att det går så låååångsamt.

Swish

Säger sig självt. Vad gjorde vi innan Swish?

BankID

Samma här! Hur klarade vi oss innan detta?

Google Kalender

Beroende av denna app. Skriver in allt jag ska göra här och har olika färger för olika saker (exempelvis orange för utkast på samarbeten, rosa för samarbeten som ska publiceras, gult för fritid/roliga saker jag ska göra, blått för möten/saker jag ska fixa och lila för skrivande – viktigt att just schemalägga skrivtid!)

Google Maps

Den här kartfunktionen är ju långt mycket bättre än iPhones egna. Visst? Gillar att trafiken uppdateras i realtid och att det går att se kollektivtrafikförbindelser.

Messenger

Facebooks egna chattapp. Här snackar jag i gruppkonversationer med polare. Louise tycker att det här är vi i vår bokklubbschatt:

Anteckningar

Här skriver jag inköpslistor, tankar till boken, sånt jag ska komma ihåg och dagboksanteckningar. Numera kan man dela in sina anteckningar i olika mappar och dessutom göra listorna avbockningsbara (det är ett ord nu). Mkt bra.

Gmail

Mail är ju viktigt att komma åt också. För några år sedan gick jag från hotmail till gmail och det är jag glad för, tycker mycket mer om den applikationen. Får dock inte pushnotiser därifrån, det är så hetsigt. En grej jag har lärt mig är att man aldrig ska gå in och kolla mailen om man inte har tid att svara just då. Det stressar bara.

Instagram

Där heter jag @florawis!

Vilka appar använder du dagligen?

12 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar