Annons
Annons


Mina mest lajkade bilder på IG 2017


Ska vi kolla på mina mest lajkade instagrambilder 2017? Totalt har jag lagt upp 414 bilder och fått 866 599 likes (116 882 fler än förra året). Jag känner mig djupt stött över att jag inte är med på en enda av bilderna men OKEJDÅ. Ni verkar tycka om vackra fasader, Lissabon, min utsikt och Yrsa. Kan vi snacka om varför folk har tyckt om bilden som är längst ner i det här inlägget? Dvs min mest lajkade genom tiderna (!).

Annons

På nionde plats:

Med 3794 likes
När mina föräldrar skilde sig var jag sju. Jag ringde mormor och sa med snortäppt röst att jag hade fått sömnproblem — i mitten av varje natt vaknade jag till och kände mig superpigg. Vad skulle jag göra? Hon rådde mig att bygga en trygg mur av alla mina bästa gosedjur i sängen och lägga fram mina favoritböcker på nattduksbordet. Att göra det mysigt. Hon sa att natten inte var farlig.

Mormor är den person som alltid har sagt till mig att människor kommer störa sig på en för att man tar mycket plats (vi båda gör det), men att det också är en fin och bjussig grej att våga dela med sig av sitt inre och sina tankar. Jag vet ingen människa som ser så ljust och kärleksfullt på sin omvärd som mormor. Hon ser livet som en gåva, och hur provocerande det än kan vara så UPPSKATTAR hon DET LILLA. Utan att skämmas. Den sidan har jag gladeligen tagit efter.

Mormor finns. Men rätt var det är så förlorar man de äldre människorna i sin närhet. Och jag vet hur lätt det är att prioritera en bärs men en kompis eller den nya säsongen av OITNB. Men detta blödiga instagraminlägg slutar med en ödmjuk uppmaning: ring någon äldre person i din närhet i morgon. Stäm träff. Håll om länge. Ställ frågor om vem hen var när hen var i din ålder, om hen upplevt heartbreak, om hens rädslor och drömmar. Att få komma in huvudet på dem är en chans man borde ta innan det är fkn försent.

På åttonde plats:

Med 3819 likes
en ful och otäck varelse i mitt liv

På sjunde plats:

Med 3884 likes
perfekt, min säng här är som en stenbänk

På sjätte plats:

Med 4031 likes
Passa er Lissabon för hon kommer dricka upp all er öl!

På femte plats:

Med 4267 likes
Visar sitt bibliotek av good looking gals som hon matchat med på Tinder.

På fjärde plats:

Med 4288 likes
Visst har ni längtat efter en utsiktsbild!!

På tredje plats:

Med 4499 likes:
Skrivgäris 🍦

På andra plats:

Med 4646 likes
08.04 hos mig, och JAPP en till utsiktsbild SO SUE ME!

På första plats:

Med 4684 likes
A blogger’s gotta eat

KOM IGEN! Hur kan folk tycka att frukost är roligare att titta på än något annat? Kanske för att den pleasar den stora massan, att den liksom är så instagrammig? Eller vad tror ni?

Du kan göra din egen sammanställning på 2017bestnine.com.

Här är mina mest lajkade bilder 2016.
Jag heter @florawis på instagram!

8 kommentarer till “Mina mest lajkade bilder på IG 2017”

  1. tror definitivt att frukosten liksom passar ”alla”! lissabon-fasader och din magiska utsikt är dock mina favoriter. och texten med mormorbilden <3

    men hahaha plz, gjorde mina nio och fick 7/9 selfies i toppen. så tragiskt??? haha 🙁

  2. Haha det var lite otippat faktiskt. Nog för att jag gillar frukost, men sett till hur samtliga de här bilderna ser ut tycker jag mycket bättre om några av de andra än just frukostbilden. Mormorsbilden med text i kombination var helt klart bäst, men även utsiktsbilderna är riktigt najs förstås.

  3. Du är helt fenomenal på Instagram-captions vilket jag tänkt på länge. Du får en rätt vanlig bild att bli så mycket mer intressant med roliga finurliga ord och jag förstååår inte hur du hela tiden kan komma på så klockrena random superroliga saker. Alltid när jag ska lägga upp nånting och grubblar på tillhörande text tänker jag på dig. Skulle du inte kunna skriva ett inlägg med tips? hur tänker du? var får du inspiration? hur gör jag?

  4. Blir lite ledsen av att frukost går hem hos så många. Frukost är ju bara frukost!!! Jag gillar inte frukost!! Blir onödigt provocerad av det här haha.
    Den med bilden på din farmor är så fin. Tänkvärd. Viktig. Det bästa som hänt det här året är att jag har bott hos min mormor och fått chansen att tillsammans skapa en ny, vacker, stark relation tillsammans. Som vi inte hade förut. Det är jag tacksam för.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar