Annons
Annons


Torsdag hos Alexandra


Igår promenerade jag tvärs över Vasaparken för att komma hem till Alexandra. För varför sitta ensamma och jobba när vi kan sitta mittemot varandra?

I synnerhet när hon bor såhär. MÄNNISKA.

Hon var i full gång med att skicka iväg prints. Det var fabrik där.

Annons

Hallå, köp en Vagina till någon du tycker om (kan mycket väl vara dig själv) vetja! 550 kr inkl frakt och hela december går 20% till arbetet kvinna till kvinna gör för att ge kvinnor en röst i världens krig och konflikter. Här är shoppen.

Sen lyssnade vi på mina mest spelade låtar 2017 (ska visa er nästa vecka!), lagade lunch och snackade life.

En återkommande grej som vi pratar om är att vi VILL så mycket båda två, både jobb- och kreativitetsmässigt. Ibland så mycket att det blir svårt att komma till skott, eller veta åt vilket håll fokus och energi ska läggas. Att allt som spritter i en nästan kan bli förlamande. Kan ni känna igen er i det?

Jag försöker få Alex att bli youtuber! Kan ni snälla stötta mig i detta? Hon brukar liksom skicka klipp på sig själv i stället för att skriva meddelanden, hon skulle vara så självklar i videoformat! Skicka en ⚡️-emoji i kommentarsfältet om du håller med!

Jag hade förresten på mig en ny jacka från Brixtol. Älskaren.

När jag skriver detta sitter jag i Isaks soffa och håller på att vakna till. Tung i huvudet efter allt vin igår. Om ett par timmar ska jag dock på JULBORD. Hur gott.

Gla jäla fredag 💖

19 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar