Annons
Annons


En onsdag från morgon till kväll


I onsdags var det lucia! Och jag mötte upp dessa två kl 07:40 för att gå på luciatåg ihop. Davve-D till vänster bor i samma hus som jag så vi kunde slå följe till kyrkan.

Det var femteklassare från Adolf Fredriks musikklasser som sjöng. Jag blev helt gråtig. Det är så rörande hur alla coola tuffa elvaåringar står i vita särkar och sjunger för full hals, utan att ha kommit i målbrottet :’)

Annons

Efteråt knallade jag hit, till Gast.

För att sitta och skriva i sällskap av Yrsa. Jag skickade iväg ett första utkast på mitt manus till min förläggare. Helvvvvete vad nervös jag är. Vet inte om det håller. Åt lunch gjorde jag också! Morot- och koriandersoppa.

Sen behövde vi byta location för Yrsa fick ingen ro i kroppen där hon satt och jobbade (våra fötter dinglade från bänken vi satt på och jackorna gled ner på golvet hela tiden) så vi köpte med oss en lussebulle och promenerade hem till mig.

Zen är viktigt när man jobbar ju.

Med ett stopp på Ica. Jag var vuxen och köpte ett storpack toapapper. Kan jag göra detta till en hipp accessoar våren 18?

SOL tack så mycket!

Vi fikade och jobbade. Och jag fick gå tillbaka till Ica för att köpa rätt proppar till proppskåpet.

Yogade i solsken.

Och klockan 17 åkte vi till Gamla stan.

För att ha secret santa med bokklubben! Med enbart hårda paket förstås.

En fransk tomte kom! Och vi fick öppna paket. Sedan satte vi oss i en ring och kastade tärning. Nummer 1 = ta en bok, 3 = byt bok och 6 = ge bok. Vi spelade i tio minuter, tills larmet ringde. SÅ hetsigt, och så kul.

Jag kammade hem två stycken (obs, vi såg till att alla fick minst en bok). Allt som är av Linn Bursell och Priset på vatten i Finistére av Bodil Malmsten.

Sen lekte vi fler lekar. Skrattade mycket, grät lite och KRAMADES. Älskar detta gäng så mycket att det trycker i bröstet.

Hejdå Hanna! Hejdå alla! Vi hörs i morgon.

Nu ska jag nämligen carpa skiten ur den här söndagen.

4 kommentarer till “En onsdag från morgon till kväll”

  1. Roligt med boklek!! Den där av bodil malmsten tyckte jag verkligen om när jag läste den i somras, mysig och rolig bok!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar