Annons
Annons


En torsdag med nya vegoprodukter, sjuttiotalsstass & finmiddag


Hej från mitt morgonfejs! När jag sover hemma hos Isak så brukar jag åka hem till mig (eftersom jag jobbar hemifrån) i samma veva som han åker till jobbet. Denna morgon skulle han gå upp asatidigt, så då gjorde jag också det. Var fortfarande halvsovande på tunnelbanan.

Annons

Hade i alla fall på mig en riktigt fårig jacka från Monki. Det var festligt.

När jag klev av vid Odenplan så hade jag vaknat till lite. Då gick jag till Hemköp och handlade mat. Att prova veganska produkter är verkligen en hobby jag har. Harvest moon är ett nytt märke som gör kokosyoghurt. Gillade verkligen den med mangosmak! Och hörni ni måste prova sötpotatisaiolin från Garant! Kostade typ 17 spänn och var SÅ god. Även grönkålsbiffarna var prima, i synnerhet i kombination med aiolin. MMM så nöjd med denna handling 🙂

Ps. Ångkoka broccoli (funkar utmärkt att fylla en kastrull med några centimeter vatten, lägga en sil/durkslag på den, lägga ner broccolin i bitar i silen/durkslaget och sedan sägga på ett lock – låt koka i typ 5 minuter tills broccolin har mjuknat) och smaksätt med olivolja, vitlök och flingsalt.

Jag åkte hem och jobbade och yogade.

Sen gick jag till Alexandra. Men det har ni ju redan sett här! Vi hängde i några timmar tills jag skulle på bankmöte.

Efter mötet tog jag bussen till Östermalm. Här står jag på House of Dagmars kontor och provar solglasögon. Ibland får man som bloggare komma till olika showrooms för att titta på prylar och kläder ifall man skulle vilja låna något till en fest eller en plåtning.

Detta är för att varumärken vill få spridning och synas i olika kanaler. Märken vill förstås hitta personer och tidningar etc som rimmar med märkets värderingar, så att det blir en bra matchning. Hanna på Dagmar var så jäla gullig. Hon tyckte att jag såg ut som någon i Almost Famous i den här outfiten.

Apropå den filmen. Jag måste se om den!

På kvällen gick jag på middag på Matateljén i Gamla Enskede. Lisa hade bjudit in ett gäng kompisar som fyllde hela restaurangen.

Jag hade Viola till bordet! Vi pratade om kärlek typ hela middagen. Mkt bra. Tips! Om ni gillar mode ska ni lyssna Violas och Fannys podd: Add to bag. 

SÅ god mat där. Här har vi rödbetor, ostronskivling, röd spetskål & fläderkapris. HALLÅ ELLER.

Fanny vann pris i bästa keps.

Slut på torsdag!

9 kommentarer till “En torsdag med nya vegoprodukter, sjuttiotalsstass & finmiddag”

  1. Apropå JULFRUKOST i ditt förra inägg är det en perfekt julklapp att ge till förälder/föräldrar t.ex. om en sover över där på julafton till juldagen eller bor nära eller i samma stad. Alltså en korg med frukostgrejer att äta ihop på juldagsmorgonen. Världens mysigaste julklapp. Perfekt att slänga i lite spännande nya veganska grejer också som en päronen kan tänkas gilla, om de inte redan själva hittat sina favoriter:) t.ex. har min pappa börjat med oatly sen jag gav honom på julfrukost o jag e mäktigt glad, go jul!

  2. Lät så himla mumsigt alltihop!
    Men undrar, vad är charmen med Almost famous? Har sett kanske 70% av filmen och då tvingade jag mig igenom de sista 60%, vad är det som är så bra?

  3. Hej Florpan! Har du sett SMILF på HBO Nordic? Strecktittade alla 6 avsnitt ur säsong 1 idag, sååå jäkla knäpp och rolig OCH smart. Tror du skulle gilla den 😀 Tips till dig! Kram ❤️

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar