ANNONSSAMARBETE MED SPOTIFY

Mitt musikår 2017


Hej kompisar! Självklart ska jag sammanfatta mitt musikår!

Länge hade jag väldigt dåligt självförtroende när det kom till musik. Jag lade alltid över ansvaret på andra att välja låtar att lyssna på. I vissa perioder när jag var yngre lyssnade jag knappt på något alls i rädsla för att folk skulle tycka att jag hade en ocreddig musiksmak. Hur sad är inte det? Nu tänker jag inte längre så, tack och lov. Så ska ingen behöva tänka.

Jag är stolt över att jag lyssnar på musik på samma låtar om och om igen tills de gräver ett hål i mitt huvud : – )

Mitt musikmål för 2018 är att fortsätta med detta! Men också att fråga mina kompisar (vars musiksmak jag litar på) om favoriter. Kanske skapa spellistor tillsammans? Det vore mysigt.

Jag lyssnade på musik 12 712 minuter. Vilket motsvarar 1 vecka, 1 dag, 19 timmar och 52 minuter. Antagligen ganska lite i jämförelse med genomsnittet?

Oftast lyssnar jag på instrumentell musik när jag skriver, eller så sätter jag på Daily Mix på Spotify (ett antal mixade listor i olika genrer baserat på den musiken jag har lyssnat på) men jag har såklart några spellistor som går varma också.

Här är min översikt för året! Deep Swedish Indie Pop. Jo jag tackar.

Av någon anledning blev jag så himla provocerad av att Håkan Hellström fanns med över mina mest spelade artister. SÅ mycket har jag väl inte lyssnat på honom? Alltså jag gillar ju Håkan, men jag lyssnar verkligen inte på honom sådär jätteofta. Men inför hans konsert på Stadion lyssnade jag visserligen på hans album om och om igen. Kanske är därför.

Honey av 070 Shake har jag knarkat. Hittade den på HanaPees blogg eller instagram någon gång i somras. Den är 06:38 minuter lång och är en dansig uppåtlåt fastän texten är djupt sorglig.

Här är mina 100 mest spelade låtar i år. ÄLSKAR denna lista obviously.
Och här är listan med låtarna jag missade. Fin funktion.

Gulligt att genomsnittsåldern på Classic Swedish Pop är 40. ÄH.

Du kan se ditt eget musikår genom att besöka 2017wrapped.com. Göre!

Vilken har varit din mest spelade låt i år? Jag är så nyfiken! Kan göra en spellista av dem!

Annonssamarbete med Spotify

32 kommentarer till “Mitt musikår 2017”

  1. Being special med Sophia Kennedy!!! tätt följt av alla andra låtar på hennes album. Säkert och Tove Styrkes say my name också med i toppen!
    /J

  2. Jag och min syster delar på Spotify, och bara två av top fem var mina artister. Först kom Seven Lions, trodde inte att jag lyssnade så mycket på elektronisk pop blandad med dubstep, men bevisligen så… 😅😁 Därefter kom Revolverheld – Deutschpop när den är som bäst!! 😍

  3. Pink + White med Frank Ocean var min mest spelade låt!!!
    Sedan Säkert – Grottorna. Men hallå, alla i kommentarsfältet, älskar ni också Annika Norlin?? Hahaha

  4. av mina fem mest spelade var fyra med Little Jinder ^^ ”Kvicksand” vann! So much för den indie-postpunk-new wave-tjej en tror att en är 🙂

  5. Min otippade nostalgi-favorit (tydligen) är crushcrushcrush med Paramore! Minns att jag lyssnade på den, men inte så mycket att den kom överst på listan :’)))

  6. Asså dendär honey låten hittade jag också via hanspees lista och ba ”herrehej va sjuk låååt!” Älskar den så sinnes. Tycker det var väldigt roligt att du gjort detsamma!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar