Annons
Annons


Inredningsdetaljer i min lägenhet


I samband med att jag möblerade om så fick jag en massa frågor om inredningsdetaljerna och möblerna i min lägenhet. Så jag tänkte att jag skulle berätta var saker och ting kommer ifrån!

För ett par år sedan fick jag ett monsteraskott av Yrsa, och sedan dess har den verkligen varit ett monster i ett hörn av min lägenhet. Har vid flertalet tillfällen tänkt ta bort den (luftrötterna är så jävla läskiga tycker jag), men nu har den äntligen en bra plats! Den stora krukan i betong kommer från Granit.

Annons

Ljusstaken och fatet är från Calle Forsberg. Affischen med tapirer av Hans Scherfig är köpt på Bokmässan (det är en illustration ur en barnbok), men går också att hitta hos Lamberth.

En annan tavla jag har över sängen är Longing for you av Lukas Göthman via Absolute Art.

Hyllsystemet är från Betonggruvan.

Sidensjalen är från Malin Gabriella Nordin for Filippa K. Ballongerna är från ett bud! Festligt va!

Vaginan är formgiven av Alexandra Andersson. Posterhängaren (så smart grej) är från Desenio.  Ljusslingan i taket är från Granit.

Små växter på min fönsterbräda. Den i mitten är från Tictail men jag minns inte namnet på formgivaren hette (Någon som vet? Insidan av krukan är turkos) och den högra krukan + fatet till vänster är från Calle Forsberg.

Här har vi en akvarell som min mamma gjorde när hon jobbade som barnboksillustratör. Det är omslaget till en bok som heter Musseljungfrun. Till vänster har jag en ekollonvas från Svenskt tenn och till höger har jag två ljusstakar från Hem (hittar dem inte på hemsidan, men ljusen ramlar ändå ur staken när de brinner ut = farligt).

På hyllan har jag en kruka från Tictail, ett trähuvud som är asgammalt och ärvt och ett litet anteckningsblock i form av ett äpple. Om du googlar ”3D fruit memo pad” så kommer de upp en massa Ebayannonser på liknande!

Sjögräsmattan är från Ikea och heter Sinnerlig. Hittar den dock inte på webben. Skorna är från Fila förresten, de heter Disruptor.

Det var alles för nu!

7 kommentarer till “Inredningsdetaljer i min lägenhet”

  1. Åh vad fint du har det! Är så kluven mellan öppna och ”stängda” bokhyllor, men ditt hyllsystem är verkligen jättefint och får mig att luta lite mer åt öppet, även fast jag själv har stängda bokhyllor just nu.. Din mammas akvarell är underbar, den andra barnbokstavlan likaså!

  2. åh, typiskt att sjögräsmattan inte finns i webbutiken än 🙁 ska leta vidare efter en i sjögräs! taaack ändå <3

    ps! exakt min typ av favvoinlägg!

  3. Jag kunde inte se detta inlägg i sin helhet i bloglovin-appen. Bara hälften av bilderna var med och knappt hälften av första textstycket 🙁

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar