Annons
Annons


Den bästa ögonfransböjaren jag har testat


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jag måste visa er min nya favorit i sminkväskan: Shiseido Eyelash curler.

Den här ögonfransböjaren har blivit så satans hypad i olika forum och bloggar, så när min H&M-ögonfransböjare gick sönder så beställde jag denna. Den kostar tre gånger så mycket som den från H&M, men, visade det sig, är också tre gånger så bra.

Annons

Den greppar verkligen ögonfransarna mycket bättre och ger en ordentlig böj utan att det känns obehagligt.

1. Placera böjaren långt in på fransraden och kläm åt. Om inte alla fransar kommer med (typ i innerkant och ytterkant) så kan du göra om samma sak, men vinkla böjaren åt det håll som behövs.

2. Jag brukar ”pulsera” böjaren, dvs trycka flera gånger på samma ställe.

3. Böj sedan fransarna en ytterligare gång, men nu lite längre ut. Detta för att ögonfransarna ska få en rund form och inte se ut såhär: ⏌

Jag köpte min böjare på Bangerhead (reklamlänk via Apprl) , men jag har sett att den finns lite överallt! Dagens tips!

7 kommentarer till “Den bästa ögonfransböjaren jag har testat”

  1. åh!!! jag har innan fått den här som tips av en klasskompis och hört i podd att den här ska vara den bästa. passade på att slänga in den i min önskelista på bloggen, men eftersom vi inte riktigt köper julklappar i min familj tänker jag att den nog kanske får bli julklapp till mig själv i mellandagarna. nu när du är så nöjd måste jag ju verkligen testa!

  2. Jag alternerar mellan den från Shiseido och Bobby Browns ögonfransböjare! Tycker de ger samma resultat, men tror att den sistnämnda är lite billigare! Ett tips i ditt tips 🙂

  3. Jag har haft den från Mac i flera år, väldigt bra men den börjar ge upp nu. Har så envisa fransar så är sjukt svårt att hitta en som funkar bra, Shiseidos får bli nästa jag testar!

  4. Lite off-topic här nu men: jag har precis gjort slut med min kille efter 3,5 år tillsammans pga distans och diverse annat (brist på bekräftelse och romantik i förhållandet). Min fråga till dig är hur fan man går vidare när det egentligen inte har hänt något speciellt dåligt utan det tar bara slut trots att man gillar varandra jättemycket. Är så jävla rädd för han ska träffa någon ny och typ glömma mig. Och tänk om jag ändrar mig och han träffat någon ny? Då är det kört för alltid. Hjälp mig Flora hur sjutton går jag vidare? Har du något tips? <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar