Annons
Annons


Goa plagg att haffa på mellandagsrean


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Hej och glad fredag. Eller lördag är det ju nu. Här sitter jag och midnattscrollar på mellandagsrean, och då tänkte jag – varför inte visa er vad jag hittar för fina grejer online?

Common sence gäller ju när man handlar på rea. Jag har exempelvis köpt en plånbok (reklamlänk via Apprl) och ett kastrullset som jag ändå tänkt köpa, men så blir jag ju lite sugen på några av dessa saker som jag tittat på förut, men som nu råkar vara mycket billigare:

Annons

Marimekkotröjor! Som jag älskar! Och som håller forever! 40% off! En med vågmönster (reklamlänk via Apprl)  och en klassisk randig i två nyanser av blått (reklamlänk via Apprl) .

Ryggsäck från Sandqvist (reklamlänk via Apprl) och ryggsäck från Marimekko (reklamlänk via Apprl) (också på 40% rea <3).

Två par byxor från Hope. Ett par gröna med slits (reklamlänk via Apprl) och ett par svarta vida (reklamlänk via Apprl) som funkar precis lika bra till vardags som till fest. Untz.

Okej kolla dessa två från Filippa K då: En ultimat t-shirt (reklamlänk via Apprl) (ahhh so crisp) och en jättejättefin stickad tröja (reklamlänk via Apprl) som finns i tre olika färger. Tycker så mycket om att det inte är sömmar på axlarna på den. Båda är nedsatta med 40%.

SNÄLLA kan någon av er köpa den här leopardbaddräkten (reklamlänk via Apprl) ? Eller den här In your dreams-tishan (reklamlänk via Apprl) ? Båda är från Ganni och nedsatta med 30-40% .

Mera Hope! En asfin t-shirt (reklamlänk via Apprl) och en gosig tröja (reklamlänk via Apprl) . Vem hade trott att jag skulle börja älska v-ringat igen.

Samsøe & Samsøe är ju också ett göttigt märke. Till vänster har vi en svart omlottklänning (reklamlänk via Apprl)  som är skitfin på andra men som jag själv inte har kommit mig för att använda (jag har alltså en med prislapp kvar som jag köpte i Köpenhamn i somras, om någon vill köpa den i stl 36 – maila mig på [email protected]). Samt: Nostalgiatröjan (reklamlänk via Apprl)  till höger!! HUR FIN!

Samt två vita skjortor, också från Hope. En A-linjeformad historia med breda cuffs (reklamlänk via Apprl) och en perfekt basicskjorta. (reklamlänk via Apprl)

En mysig halsduk från Dagmar (reklamlänk via Apprl) och en FAN-TAS-TISK jacka från Stine Goya (reklamlänk via Apprl) . Båda för halva priset. Herre.

När vi ändå snackar halsdukar: Kolla den här ljuvliga från Sonia Rykiel (reklamlänk via Apprl) . Och croissanttröjan från Ganni (reklamlänk via Apprl) !

Dessa brallor har jag länkat förut. Från Geztus. Nu för halva priset! Här är de svarta (reklamlänk via Apprl)  och här är de guldiga (reklamlänk via Apprl) .

Okej nu är det slutfönstershoppat för min del.
Gnatt gnatt!

4 kommentarer till “Goa plagg att haffa på mellandagsrean”

  1. ÅH, vill ha allt. Typ. Hallå, fun fact är att tidigare har jag kunnat skriva ”f” i webbläsarens fält och kommit direkt till Facebook, men nu har jag läst din bloggi så mycket att det är du som ploppar upp när jag skriver in f i fältet. Kul va <3

  2. så himla mycket fint! jag passade bara på att köpa ansiktsmasker under mellandagsrean, kläder får vänta lite in i 2018 tänker jag. ändå så najs att kunna spana lite genom fönstershopping när en inte ska handla, hehe!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar