Annons
Annons


8 saker jag har gjort idag:


8 saker jag har gjort idag:

– Påbörjat en ny yogautmaning på Youtube, nämligen True: 30 Day Yoga Journey med Adriene. Hoppa på du med? Detta är den tredje 30-dagarsutmaningen med henne som jag gör. Nivån går från basic till lite svårare, hon ger ofta olika alternativ. Så du behöver inte ha en massa erfarenhet (men om du har det så kan du utveckla hennes rörelser så att det passar dig). Gillar Adriene så mycket. Ser fram emot att dela januarihelvetet med henne.

Annons

– Blivit bjuden på toasts hemma hos Kajsa. Legat i hennes soffa och klappat på hennes fot och pratat och pratat.

– Ätit cavalunch på Barobao med mamma. Och efterrätt. Och kaffe.

– Tittat på när mamma har provat hundra miljarders plagg på Bric-a-brac.

– Handlat mat. Exempelvis pasta med färdig tomatsås, vegetariska biffar, tortillabröd, hummus, yoghurt och havremjölk. Sånt som är enkelt och går snabbt att laga.

– Chattat med personer som skickar videos på när jag är glad.

– Planerat min helg. Ska spela spel och dricka bubbel.

– Gråtit i mitt badrum medan jag sminkade mig. På restaurang. På Gullmarsplan. Vid Kajsas köksbord. På Rådmansgatan. På mitt golv.

15 kommentarer till “8 saker jag har gjort idag:”

  1. Åh Flora jag hoppas så att du mår bättre snart <3 jag undrar lite hur du tänker kring att dricka alkohol när du mår dåligt? Personligen får jag alltid ångest när jag har druckit, även om jag bara tagit 2-3 öl. Hur funkar det för dig? Du har säkert tänkt på detta men ville bara fråga. Kram!!!

  2. Flora, jag hoppas att livet ordnar upp sig för dig snart, och att du får må bra igen. Jag gick igenom en ganska deppig period för några år sedan, då jag var konstant ledsen och ångestfylld och söndergråten. Men idag är allt bättre. Det tar sin tid. Jag vet att alla säger det, men det stämmer. Ge inte upp, du kommer snart vara glad igen <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar