Annons
Annons


Nyårsafton 17/18


Hej och VARMT välkommen till mitt nyårsfirande!

Klockan 17 var vi tolv personer som tryckte ihop oss i Kajsas och Pers kök för att förbereda nyårsmaten. Så många älsklingar under samma tak.

Värdparet fick blommor och firade med hångel!

Annons

Maja och David var där. Hur fina.

Och Alessandra!

Min storebror Froste också. Han gjorde margaritas till oss som fördrink.

Jag hade gjort en triljard sötpotatisbiffar. Hörni de är så goda. Här är receptet. 

Rebecca!

Hej gullisar.

Den här bilden skulle kunna vara tagen 2010, 2012, 2015 eller 2017. En klassisk titta ner-pose.

Vi hade gjort så satans god mat. Stolt över oss <3 Brysselkålsallad med granatäpple och hasselnötter, tre kilo hummus (!), olika grytor och röror, snittar och halloumi- och zucchinirutor. Gissa om det var kul för Per och Kajsa att vakna upp på nyårsdagen och äta bakismat!

Och så trängde vi ihop oss i soffan för att äta och berätta vad vi kände oss tacksamma för från 2017. Jag sa:

– Att jag känner mig så nära mina vänner. Även de som bor i andra städer.

Rebecca hade med sig sitt bisarra Speak Out-spel. Har sett det på så många Instastorys den här julen.

Maja och Mirjam hade förberett ett nyårsquiz! Heja dem. En av frågorna var exempelvis om de olika Me too-hashtagsen. Jag nailade allihopa. Ridsport: #visparkarbakut, restaurangbranchen: #vikokaröver, mediabranchen: #deadline.

Det är otroligt viktigt med dessa upprop, missförstå mig inte, men jag kan inte låta bli att garva åt hur dessa hashtags har spånats fram. Roligast är kanske #sistaspikenikistan. 🙁

Lagen lottades fram och jag och Frolle hamnade på samma, det tyckte jag var fint.

Vann Bea och Natalia?

Nä det gjorde Rebecca och Love.

Sen kom efterrätten fram. Per och Kajsa hade lagat vegansk cheesecake MM JA. Och så kastade vi in lappar i brasan med olika saker vi ville lämna bakom oss 2017.

Vid elvatiden letade vi upp borttappade mobiltelefoner och bättrade på sminket och begav oss ut i regnet. Regn på nyår = 🙁

Och åkte till Lidelsens nyårsfest på Söder mälarstrand. Dansade med Froste, Bea, Mirjam, Kajsa och Per nonstop i flera timmar.

Så fint att välkomna det nya året med dem. Blev ledsen vid tretiden förstås, det blir lätt så på nyårsafton, och då åkte jag och Froste hem till mig och sov skavis i min säng.

Syskon <3

9 kommentarer till “Nyårsafton 17/18”

  1. fy sjutton så fint att fira med sitt syskon så! lyllo er. hoppas att det nya året blir prick som du vill ha det nu <3

  2. Ja, syskon <3

    Jag vill så gärna veta var rislampan som står i bakgrunden på fotot där du poserar är ifrån? Kan du snälla fråga Kajs eller Per?
    Kram

    1. Hej! Nu är inte jag Kajsa eller Per men lampan är från Ikea, tyvärr en utgången(så vitt jag kan se) modell som heter Väte. Kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar