Annons
Annons


Ska jag fortsätta med veckans lista? Och just det, god morgon.


Hej kompis. Igår blev jag bjuden på söndagsmys hos David två våningar ner.  Vi såg Bron avsnitt 1 och 2. Lyxen i att ha grannar som dukar upp buffé, äger teve och soffa och dessutom är världens finaste personer. *Feeling blessed*.

Annons

Jag snoozade i 45 minuter idag. Sen åt jag en smoothie på banan, avokado, jordnötssmör och kakao som gjorde mig illamående och nu sitter jag och dricker kaffe och förbereder mig för dagen.

Jag ska träffa fem personer som har sökt praktikplats hos mig. Så himla kul. Och ikväll ska jag äta middag hos Kajsa & Per.

Nu är det måndag igen. Hela förra året gjorde jag veckans lista på måndagarna, där jag svarade på frågor om den kommande veckan. Planer, drömmar, fix och trix. Ska jag fortsätta med det? Du får gärna svara i formuläret nedan. Om du har någon annan tanke gällande veckans lista så skriv det i kommentarsfältet eller i formulärets övrigt-rad.

Jag vill ju inte att den här platsen ska bli enformig. Men jag tycker själv att det är så himla skönt att skriva de där listorna. Och älskar att varje måndag fånga upp blogginläggsidéer av er.

Vi hörs snart gullisar.

17 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar