Annons
Annons


Ska jag fortsätta med veckans lista? Och just det, god morgon.


Hej kompis. Igår blev jag bjuden på söndagsmys hos David två våningar ner.  Vi såg Bron avsnitt 1 och 2. Lyxen i att ha grannar som dukar upp buffé, äger teve och soffa och dessutom är världens finaste personer. *Feeling blessed*.

Annons

Jag snoozade i 45 minuter idag. Sen åt jag en smoothie på banan, avokado, jordnötssmör och kakao som gjorde mig illamående och nu sitter jag och dricker kaffe och förbereder mig för dagen.

Jag ska träffa fem personer som har sökt praktikplats hos mig. Så himla kul. Och ikväll ska jag äta middag hos Kajsa & Per.

Nu är det måndag igen. Hela förra året gjorde jag veckans lista på måndagarna, där jag svarade på frågor om den kommande veckan. Planer, drömmar, fix och trix. Ska jag fortsätta med det? Du får gärna svara i formuläret nedan. Om du har någon annan tanke gällande veckans lista så skriv det i kommentarsfältet eller i formulärets övrigt-rad.

Jag vill ju inte att den här platsen ska bli enformig. Men jag tycker själv att det är så himla skönt att skriva de där listorna. Och älskar att varje måndag fånga upp blogginläggsidéer av er.

Vi hörs snart gullisar.

17 kommentarer till “Ska jag fortsätta med veckans lista? Och just det, god morgon.”

 1. ÄLSKAR VECKANS LISTA kanske kan du föra in några nya punkter så att det blir lite fresh nu när de e 2k18 puss

    1. fast nu har jag lurkat lite å tycker ändå månadssammanfattningarna va fett gøy!!!!!!!!!!! återinför dem plizpliz å gärna månadens screenshot pga de e kul hej

   1. Veckans tacksamhet, veckans snälla mot sig själv, veckans snälla överlag, veckans soundtrack, veckans fina etc.

 2. Nä att läsa om kommande innehåll är inte så kul innehåll. Då tycker jag Sandra beijers variant är bättre: allmänna reflektioner inför veckan istället för en att-göra-lista.
  Jag skulle hellre läsa dina tankar för den kommande veckan eller en summering av helgen. När en blogg består av så mycket välarbetade och tidsinställda inlägg (absolut inget fel i det, det tar tid att planera en idé, skriva, fota, redigera bilder osv) så är det trevligt med veckovisa nedslag som är här och nu. En liten hälsning från dig till läsaren på måndagsmorgonen.

 3. jag säger jaaaa till listorna! älskar att börja måndagarna med att få en inblick i vad bloggvärlden har för sig kommande veckan. som ett måndagsmöte inför en ny spännande vecka!

 4. älskar ”listor” inlägg!!
  men kan du inte göra typ nåt mer i stil med, ”i min vardagsväska” eller ” i min snacksväska” och skriv gärna något mer om typ din vardag som frilans och egen företagare hade varit så kul och i´spännande! då det förmodligen är ngt jag kommer jobba som i framtiden! KRAM ta hand om dig , du är bäst!

 5. Förslag på punkter kan vara.

  1.Veckans snälla, typ att man ska vara extra snäll mot sig själv tex med ngn form av affirmationer.
  en per vecka
  tex;
  Säga till sin kropp att den är ok!
  Säga till sin hjärna att den är smart!
  Eller våga göra något snällt för någon annan som man kanske inte uppmärksammar så ofta.

  2.Veckans feministiska. Ska man ju leva efter varje dag eller hur!?
  men det kan vara boktips/podd/blogg tips, filmtips, att ta upp ngt i samhället som man funderar på, diskussioner är bra och aktivism är bra! För alla hjärtan.
  Under denna punkt kan det vara fritt fram att skriva om tråkiga saker i samhället, som man blir arg över och som man vill ändra o tinder äckel o sånt.

  3. Den här veckan är jag tacksam för….
  små saker, typ att man kom i tid till tåget.

  4. Veckans pepp, kan tex vara ett konstigt citat från en kompis, en kattvideo ja ni fattar nog.

  hoppas det hjälpte!?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar