Annons
Annons


Fina saker jag fick i julklapp


Hej och gomorrn! Sitter vid mitt bord och skriver detta. Ser solen gå upp utanför fönstret. Hör slamret från byggarbetsplatsen. Känner mig stabil men sömning.

Tänkte visa er vad jag fick i julklapp! Blev så bortskämd.

Annons

Av Calle och mamma fick jag fyra skålar som Calle har drejat. SÅ fina. Har ätit min smoothie ur de två större och ska ha sesamfrön och havssalt i de två mindre. Sesamfrön är gott på allt.

Av Yrsa fick jag att vi ska gå och käka på Restaurang Barbro. I morgon för att vara specifik. Hallå hur lyxigt?

Av min faster fick jag ett par strumpor i kashmir. Ska sätta på mig dem någon dag när jag är riktigt ledsen tänkte jag.

Av barnen (brorsöner och småsyskon) fick jag asfina teckningar OCH ett armband som jag glömde fota. Elver har ritat ”Flora Elver Lejon 2017”. Jag har ramat in den och satt upp den ovanför sängen faktiskt. Har aldrig sett ett gulligare lejon! Eloise har ritat regnbågen och prinsessan. Samt tränat på att skriva alla familjemedlemmars namn.

Av pappa och Jo fick jag att de skänkt pengar till välgörenhet men också att vi ska gå på musikalen The Book of Mormon! Pappa och jag delar kärleken till musikaler lika mycket, ÄR SÅ PEPP. Någon som sett?

Av Froste och Dana fick jag en breast friends forever-tisha köpt i SF (supermjuk, sover i den nu och bara mmmmyser) och en novellsamling: Her Body and Other Parties av Carmen Maria Machado. Så fin och genomtänk present.

Av Isak fick jag en middag på Rutabaga, som är Matthias Dahlgrens vegetariska lyxrestaurang. Han fick en Parisresa av mig. Japp vi drämde på rejält där i slutet. Sista försöket kanske. Men detta blir ju inte av dårå. Kanske anade vi det när vi gav varandra upplevelsepresenter?

Av mig själv (och delvis genom julklappspengar från min gulliga farmor) köpte jag nya kastruller. Första gången sen jag flyttade hemifrån som jag har köpt nya och inte bara ärvt andras gamla! Dessa kommer från Eva Solo, är stapelbara, har gummilock (som man smidigt kan hälla av vattnet genom) och är så fina tycker jag.

Av Viggo och Linda fick jag hembryggd öl som jag drack på nyårsafton MMM vad god den är.

Och så köpte jag mig en ny plånbok på rean. God jul Flora önskar Flora. För att min gamla trasat sönder och för att jag blir glad så fort jag ser den. En orange historia från Marimekko!

8 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar