Annons
Annons


Fina saker jag fick i julklapp


Hej och gomorrn! Sitter vid mitt bord och skriver detta. Ser solen gå upp utanför fönstret. Hör slamret från byggarbetsplatsen. Känner mig stabil men sömning.

Tänkte visa er vad jag fick i julklapp! Blev så bortskämd.

Annons

Av Calle och mamma fick jag fyra skålar som Calle har drejat. SÅ fina. Har ätit min smoothie ur de två större och ska ha sesamfrön och havssalt i de två mindre. Sesamfrön är gott på allt.

Av Yrsa fick jag att vi ska gå och käka på Restaurang Barbro. I morgon för att vara specifik. Hallå hur lyxigt?

Av min faster fick jag ett par strumpor i kashmir. Ska sätta på mig dem någon dag när jag är riktigt ledsen tänkte jag.

Av barnen (brorsöner och småsyskon) fick jag asfina teckningar OCH ett armband som jag glömde fota. Elver har ritat ”Flora Elver Lejon 2017”. Jag har ramat in den och satt upp den ovanför sängen faktiskt. Har aldrig sett ett gulligare lejon! Eloise har ritat regnbågen och prinsessan. Samt tränat på att skriva alla familjemedlemmars namn.

Av pappa och Jo fick jag att de skänkt pengar till välgörenhet men också att vi ska gå på musikalen The Book of Mormon! Pappa och jag delar kärleken till musikaler lika mycket, ÄR SÅ PEPP. Någon som sett?

Av Froste och Dana fick jag en breast friends forever-tisha köpt i SF (supermjuk, sover i den nu och bara mmmmyser) och en novellsamling: Her Body and Other Parties av Carmen Maria Machado. Så fin och genomtänk present.

Av Isak fick jag en middag på Rutabaga, som är Matthias Dahlgrens vegetariska lyxrestaurang. Han fick en Parisresa av mig. Japp vi drämde på rejält där i slutet. Sista försöket kanske. Men detta blir ju inte av dårå. Kanske anade vi det när vi gav varandra upplevelsepresenter?

Av mig själv (och delvis genom julklappspengar från min gulliga farmor) köpte jag nya kastruller. Första gången sen jag flyttade hemifrån som jag har köpt nya och inte bara ärvt andras gamla! Dessa kommer från Eva Solo, är stapelbara, har gummilock (som man smidigt kan hälla av vattnet genom) och är så fina tycker jag.

Av Viggo och Linda fick jag hembryggd öl som jag drack på nyårsafton MMM vad god den är.

Och så köpte jag mig en ny plånbok på rean. God jul Flora önskar Flora. För att min gamla trasat sönder och för att jag blir glad så fort jag ser den. En orange historia från Marimekko!

8 kommentarer till “Fina saker jag fick i julklapp”

 1. så himla mycket fina grejer! älskar teckningarna du fått, den bästa typen av present. (och att ge sig själv present då och då, så värt!)

  jag och johan fick en väggkalender med gölliga bilder på vårt favoritkiddo (våra vänners dotter olivia, 4 år) för varje månad på 2018. kommer bli SÅ glad när det är sommar och olivia hänger där på väggen och ler stort, gör peace med fingrarna, sittandes med en chokladboll och mer-dricka framför sig på ölandsstranden.

 2. Flora, kan inte du skriva ett inlägg om när du var på växthuset? Var maten god och skulle du rekommendera att gå dit? 😀
  massa kärlek till dig

 3. Book of Mormon er fenomenal! Jeg lo så jeg gråt, og musikken er kjempefengende! Jeg har sett originalen på engelsk, og vet ikke om dere skal se den eller en eventuell oversatt, svensk versjon? Den er sikkert bra uansett, altså! (Forresten: Hvis din far ikke vet hvem som har laget den, kan det nok være greit å fortelle ham det, så han er forberedt… Tross alt ingen vanlig musikal, haha!)
  Du er flott, Flora! Godt nytt år fra Oslo!

  Synne
  http://www.etdrysskanel.com

 4. Hej Flora!

  Jag brukar vanligtvis inte läsa den blogg utan har enbart följt dig på instagram sedan typ 2012. När jag såg instagram inlägget på dina föräldrar och förstod att du genomgår ett break up, letade jag mig in här. Det kanske låter hemsk men det var mycket för min egen skull. Jag tycker du är så otroligt stark som vågar vara såhär himla öppen om att alltid inte alltid är så bra, det är något jag själv tycker är jobbigt. Att allt alltid ska verka så himla perfekt utåt. Jag och min pojkvän har nyligen gått igenom en tuffperiod där vi liksom du beskrev inte gjorde varandra glada. Under den perioden var de inget jag vågade dela med mig av till andra, för jag vill ju också upprätt hålla det perfekta yttre. Men tillsammans insåg vi att vi inte var det och vi valde att acceptera det och istället hitta tillbaka till varandra. Även om det för en stund var slut mellan oss och jag låg som en liten pöl på badrumsgolvet, är jag tacksam för den studen nu en månad senare. Det jag vill säga är att du länge vart en stor inspiration för mig, du verkar så tuff och cool men ändå genuin. Önskar nästan att vi vore vänner, även om de känns som jag känner dig såhär sen 2012. Jag hoppas att du kommer måbättre snart och vill bara påminna dig att man blir starkare för varje dag som går.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar