Annons
Annons


First Aid Kit-tisdagen


Jo jo jo, att vakna upp till en sån här himmel är okej. Jag är så trött om morgnarna nu för tin, har mycket svårare att gå upp när det inte ligger någon bredvid som måste skynda till jobbet. Tror att jag liksom blir pigg av att någon annan är trött, om du förstår?

Annons

Men har inte varit ledsen om morgnarna åtminstone. Försöker att inte tänka på hur det skulle vara att känna värmen från hans kropp bredvid. Nä. Försöker att inte tänka på det.

Hur som helst. Jag har en ganska mysig morgonrutin just nu. Först käkar jag frukost och bloggar, sedan kl 09.00 kommer en ny True-video på youtube och då yogar jag i sisådär en halvtimme. Just denna dag användes både filt och kudde vilket ju är den bästa sortens yoga.

Vid lunch klev Yrsa in i stekoset hos mig. Vi käkade rester vid mitt matbord och sysslade med olika saker i några timmar. Att jobba tar lång tid för mig just nu, inte för att jag är akutledsen men för att min koncentrationsförmåga och energinivå är avmattad.

Därför är det viktigt att ta eftermiddagspromme.

Vi gick till Vanadislunden och carpade den sista solen.

Klockan 17 mötte vi upp Johanna på Carmen, drack varsin öl och pratade väl mest om passion (inom kärlek). Vad det egentligen är. Jag hävdar att det uppstår ur ett underläge, att behöva jaga, men de tyckte att det är något som kan uppstå ur förståelse, att känna en elektrisk connection med någon.

Undra om jag kommer känna så 2018. Vore ju kul.

Ps. Tog typ en exakt likadan bild på Johanna utanför Södra teatern för en månad sen.

Sen gick jag och Johanna på First Aid Kit på Kägelbanan. De och Spotify Fans First hade bjudit in till en ~intim spelning~ och det var HELT fantastiskt. Vi fick höra ett gäng låtar från deras nya album Ruins (kommer den 19 januari). Sedan breakupet har jag lyssnat på Fireworks (inbäddat högst upp i blogginlägget) flera gånger dagligen, och det kändes som att jag skulle spricka av positivt laddade känslor när de spelade den.

Och! You are the problem here gav mig gåshud över prick hela kroppen. Så aktuellt nu iom Me too. Och när de sjöng a capella – herre min jävla gud.

Lätt en av mina bästa konsertupplevelser. Passion kan ta dra något gammalt över sig. Jag behöver bara First Aid Kit.

Efteråt gick jag och några av Johannas polare till Omnipollos hatt och käkade pizza och drack bärs. Pratade om satelliter och KB och att tala inför folk. Exempelvis.

Och klockan 22 begav vi oss hemåt.
En så himla fin dag och kväll.

13 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar