Annons
Annons


I nöd och lust


I morse mötte jag upp detta gullo i OTTAN för att gå till Haymarket där …

… Origins bjöd in till frulle för att visa de nya produkterna i sin Original Skin-serie. Gillar Origins SÅ mycket och hallå vem tackar nej till en asbloggig frulle i en blommig jävla miljö.

Annons

Min dejt Alex. Vill man inte bita i hennes kinder?

När vi ätit upp fick vi sätta samman våra egna buketter med hjälp av Johan från Floristkompaniet. Det visade sig att vi var naturbegåvningar.

Sen gifte jag mig med mig själv på konserthusettrappan.

Grattis till mig! Må jag leva lycklig i alla mina dagar.

Nu sitter jag på Brillo där Ebba och Daniel visade sig hänga så nu har vi spontant jobbsällis. Jag har gjort en författarintervju med Golnaz Hashemzadeh Bonde (ska bli så kul att visa er!) och snart ska jag träffa en eventuell praktikant. Sen är det slut på arbetsdag.

Ikväll ska jag käka middag med Zara.

<3

8 kommentarer till “I nöd och lust”

  1. bilderna på dig med buketten <3 och fy sjutton så najs med origin-frulle!! köpte drink up efter tips på din story och är helt såld.

    och för alla andra här inne som vill testa origin eller bunkra upp i badrumsskået: kicks har kampanj på ansiktsvård just precis nu!! handla origins för 300 kr och få en produkt på köpet. hur bra?

  2. Men åh, ”sätta samman våra egna buketter”. Drömevent. Och vilken fin du gjorde! Längtar efter vårliga buketter på soffbordet nu alltså.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar