ANNONSSAMARBETE MED PLANTI

Frukostbud Flora Wiström at your serviceFörra veckan frågade jag Yrsa om jag fick komma hem till henne och bjuda på frukost. Det fick jag tack och lov.

Jag proppade ryggsäcken full med goa grejer och börnade dit.

Hon satt och jobbade med sin text medan jag bankade ut granatäppelkärnor med baksidan av en slev och skalade pistagenötter.

Vi provade YogOat med smak av äpple och kanel (äppelkakssmak ja tack). Men det finns även naturell smak och vaniljsmak. Ska nog testa att göra en efterrätt av vaniljvarianten.

Topping är viktigt. Jag använde persimmon (min bästa vinterfrukt, smakar så runt och sött, nästan som honung) och granatäpple (min näst bästa vinterfrukt, främst för att den är så estetiskt tilltalande, som rubiner), granola, pistagenötter och valnötter. SÅ gott.

Girl laughing with salad nej förlåt yogoat.

Hej mitt lilla gryn.

Hon kan så många trix min kompis. Exempelvis att balansera saker på sin kropp.

Vad tycker jag om smaken då? Jo, mycket god! Det här är ett väldigt bra alternativ till yoghurt, men gjort på havre dårå och helt veganskt förstås.

En så himla bra sak är att de är berikade med Vitamin B12, Folsyra, riboflavin (tungvrickare!) och extra mycket D-vitamin, så nu kan ingen komma och hytta med fingret och säga att man får vitaminbrist om man äter växtbaserat.

En trevlig sak är att Planti ägs av en välgörenhetsstiftelse som årligen skänker överskottet till välgörande ändamål inom humanitär hjälp, forskning och kultur. Här kan du läsa mer om det om du är intresserad.

En ny grej i mitt singellajf är att jag har så mycket tid plötsligt. Kan hitta på saker varje kväll och varje morgon. Är så TILLGÄNGLIG. Vad härligt det är.

Kanske swishar Frukostbud Flora Wiström in i någon annan kompis kök i helgen. Tror det blir så.

Annonssamarbete med Planti.

11 kommentarer till “Frukostbud Flora Wiström at your service”

 1. vet att jag säger detta typ varje gång du har ett samarbete med ett pangföretag, men: du är guld på roliga och bra samarbeten!!! älskar detta. den leende du med frukostskålen <3

  jag har förresten alltid i en skvätt yogoat vanilj i mina smoothie bowls, gör det hela lite mer krämigt och gott ihop med frysta hallon. tips, tips!

 2. Asså Flora! Kan inte komma på någon annan i denna influencervärld som faktiskt lyckas göra annonssamarbeten intressanta!! Insåg efter typ halva inlägget att det faktiskt var en annons och inte bara ett vanligt najs inlägg av dig, du lyckas kombinera det så bra och en kan verkligen se hur mycket tid du lägger ned på det. Kram

 3. Vad härligt att du känner dig tillgänglig, frukostdejter med kompisar låter guld värt!
  Sen har jag en lite tråkigare del av min kommentar. Varningsklockorna ringde när jag läste att yoghurten var folsyraberikad, jag har nämligen lärt mig att endast gravida rekommenderas öka sitt folsyraintag pga viktigt för att motverka fosterskador, men att det är carcinogent, dvs cancerframkallande! Vet iofs inte hur mycket det berikat, det kanske är så låga nivåer att det inte spelar någon roll, men viktig grej att vara medveten om ändå – att all vitaminberikning inte är av godo! Puss å kram

 4. Så kul med detta, kom på när jag såg bilderna att jag jobbade med den här förpackningen på min första praktik. Haha! 😅

  Har aldrig gillat namnet (pga tänker ”Yo Goat” när jag ser det) men den smakar ju faktiskt riktigt gott 😊

 5. FAN VA GOTT DET VAR och det bästa med yoghurt är att göra en kylyoghurt och ställa in det man inte orkar äta upp i kylen åsså kan man äta resten senare jag åt det till frulle dagen efter mymmms

 6. Hej Flora!
  Så fint inlägg, en kan ju inte bli annat än suktad att springa ner till Konsum på dirren!! Så pepp på att testa dessa!

  Juste, vad jag egentligen skulle fråga är: vad tycker du om kompaktkameror? Funderar på att köpa en kompaktkamera från Sony en kan ha med på resor och så, och undrar lite om dina tankar kring den sortens kameror. Vet att du testat en lite och hade varit kul att se ett inlägg om hur du tycker att den fungerade, du som är van att använda en lite mer avancerad systemkamera och så.
  Kram pårej <3

  1. Är ju ej Flora, men kan tipsa om att skaffa en kompakt systemkamera annars. Jag har min andra nu från Panasonic Lumix och de är toppen. Små som en kompaktkamera, men kan göra alla inställningar som en system kan. Plus byta objektiv på. Jättesmidig att ha med alltså, men fortfarande med väldigt bra kvalitet.

 7. Jo, absolut, en får ju ta alla rön med en nypa salt! Dock är det ju inte ett argument för att det är bra bara för att många produkter är berikade med det. Och en behöver äta stora mängder broccoli/spenat/dylikt för att få i sig stora nivåer. Och det är förmodligen ingen fara med yoghurten heller, men kan ändå vara något att tänka på!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar