ANNONSSAMARBETE MED PLANTI

Frukostbud Flora Wiström at your serviceFörra veckan frågade jag Yrsa om jag fick komma hem till henne och bjuda på frukost. Det fick jag tack och lov.

Jag proppade ryggsäcken full med goa grejer och börnade dit.

Hon satt och jobbade med sin text medan jag bankade ut granatäppelkärnor med baksidan av en slev och skalade pistagenötter.

Vi provade YogOat med smak av äpple och kanel (äppelkakssmak ja tack). Men det finns även naturell smak och vaniljsmak. Ska nog testa att göra en efterrätt av vaniljvarianten.

Topping är viktigt. Jag använde persimmon (min bästa vinterfrukt, smakar så runt och sött, nästan som honung) och granatäpple (min näst bästa vinterfrukt, främst för att den är så estetiskt tilltalande, som rubiner), granola, pistagenötter och valnötter. SÅ gott.

Girl laughing with salad nej förlåt yogoat.

Hej mitt lilla gryn.

Hon kan så många trix min kompis. Exempelvis att balansera saker på sin kropp.

Vad tycker jag om smaken då? Jo, mycket god! Det här är ett väldigt bra alternativ till yoghurt, men gjort på havre dårå och helt veganskt förstås.

En så himla bra sak är att de är berikade med Vitamin B12, Folsyra, riboflavin (tungvrickare!) och extra mycket D-vitamin, så nu kan ingen komma och hytta med fingret och säga att man får vitaminbrist om man äter växtbaserat.

En trevlig sak är att Planti ägs av en välgörenhetsstiftelse som årligen skänker överskottet till välgörande ändamål inom humanitär hjälp, forskning och kultur. Här kan du läsa mer om det om du är intresserad.

En ny grej i mitt singellajf är att jag har så mycket tid plötsligt. Kan hitta på saker varje kväll och varje morgon. Är så TILLGÄNGLIG. Vad härligt det är.

Kanske swishar Frukostbud Flora Wiström in i någon annan kompis kök i helgen. Tror det blir så.

Annonssamarbete med Planti.

11 kommentarer | Translate


Laddar