Annons
Annons


Spellista: singeldepp / singelpepp


Jag har gjort en spellista. Eller, vi har gjort en spellista. Jag har samlat många av de låtar ni har skickat till mig de senaste veckorna och försökt sortera dem så att de går från assorgliga till oövervinnligt peppiga. Det kan nog bli ganska konstigt att lyssna på den här spellistan med shufflefunktionen, men testa om du törs.

Annons

Mycket passande att den sista låten är I WILL SURVIVE, visst? För just så är det.

Tack till Agnes och Gustav för lånet av era gulliga tonårsdekadenta ryggar. Fotat en varm kväll i Lissabon. <3 För dig som är sugen på något mysigt så rekommenderar jag denna: En go spellista.

7 kommentarer till “Spellista: singeldepp / singelpepp”

  1. bästa flora. jag har en fråga, eller mer ett problem kanske? jag älskar att skriva, har gjort det i en evighet och hade väldigt lätt för att skriva förr, när jag var yngre, och hittade alltid till min egen stil och var verkligen fast där och då. men nu, nu är det för mesta dels tomt. jag har så mycket jag ivll skriva om men jag vet inte hur, hur jag ska börja, hur jag ska sluta, hur jag ska skriva. jag blir så ledsen för jag vill inte att det ska vara såhär. snälla säg mig att du har ett fantastiskt tips för att hjälpa mig!! kram <3

  2. Jag och mitt ex gjorde slut i slutet av sommaren. I Will survive blev en av 2017 års mest spelade låtar på min Spotify. Den hjälper! ❤️

  3. Jag har lyssnat på I Will Survive flera gånger om dagen varje dag sedan i april och det är något litet som känns bättre varje gång. Ska ut och fylleskriksjunga den på en kareokebar bara, sedan tänker jag vara över kukkarlen.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar