Annons
Annons


Min måndag från morgon till kväll


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Gud vilken osexig bild. Ber om ursäkt. Men jag vill visa två braiga veganska produkter som jag åt igår. Den ena är ett svingott smör som heter Naturli (klår Carlshams margarin etc med hästlängder) och den andra är en bönpastej från Ica. Svingott i kombination, i synnerhet på rostat rågbröd med paprika, salt och peppar.

Annons

Japp. Det var min frukost. Ihop med mangojuice och kaffe.

Jag jobbade hemifrån fram till lunch och sedan gick jag framåtlutad i vinden för att komma till Citykonditoriet. Där höll Yrsa hus. Jag slog mig ner mig mittemot och knattrade på en intervju i några timmar, omgiven av små gråhåriga tanter som skedade i sig bakelser.

FAN vad roligt det är att göra de här författarintervjuerna som jag håller på med. För det första så älskar jag faktumet att jag får fråga mina idoler om deras bästa skrivtips. Men det är också så kul att skriva ihop intervjun efteråt. Att försöka bena ut vad som är mest intressant och knyta ihop texten så att den blir förståelig och kärnfull. Det är som ett arkeologiskt arbete. Pirr.

Hade på mig min nya t-shirt från Ganni. Köpte den på rean på Boozt. Har burit den fyra dagar i rad nu : – )

Kavajen är gammal från Monki, det korta halsbandet och brallorna är gamla från H&M och det långa halsbandet är en julklapp.

Klockan 19 gick jag till Nuda där det var vernissage för The Horizon of the Revolution. Jag och Frida slutade ju podda ihop i september, och sedan dess har hon liksom öppnat ett galleri?? Sjuka fan. Så jävla fint att se henne och utställningen. Gå dit vetja.

Sen gick jag och handlade snacks. Exempelvis pomelo. Det är alltså en svinstor citrusfrukt som smakar lite som grapefrukt, fast sötare. Man skalar bort det mesta av det vita och kan plocka ut klyftorna utan att det droppar. Mmmm så tillfredsställande. Kostade en tjuga på hemköp. Tips.

Lade ner frukten plus läsk, nötter, snus och godis och gick ner till David.

För att titta på Bron med honom och Maja. Vi var väldigt inne i det som ni ser. Man kan ju undra varför jag är på väg bort från detta hus när jag har så gulliga grannar att hänga med.

Nu ska jag yoga, städa upp här hemma och läsa igenom en kompis låttexter. Hörs snart!

14 kommentarer till “Min måndag från morgon till kväll”

 1. Flora! Jag kommenterar aldrig annars men måste verkligen berätta vilken jäkla grym förebild du är<3 På riktigt får SÅ mycket inspiration och energi av att läsa så TACK för det. Och känner att har en något gott att säga till en annan person så ska en göra det. Så. U go!

 2. HAHA tänkte på dig och dina Instagramstories på punkt 3 här: http://metromode.se/home/marmor-kaktusar-och-8-andra-inredningstrender-vi-lamnar-bakom-oss-det-har-satsar-vi-pa-istallet/?bild-3-av-10-3.-hemnet-hemmen

  Om inredningstrender vi lämnar bakom oss 2018.

  ”Hemnet-hemmen
  Ni vet alla vad vi menar, hemmen som är välstajlade med skrynkliga linnedukar och pudriga pasteller. Hemmen ser nästintill identiska ut och har alla samma detaljer. 2018 säger vi hejdå till det supertrendiga och opersonliga.”

  Hehehe. Kul! Hoppas det går bra i lägenhetsletardjungeln, och att vi får följa med på den resan när det är dags <3

 3. Bønnepostei har revolusjonert frokostene mine! Knekkebrød, bønnepostei, avocado, agurk og fersk koriander eller spirer – HIMMEL. Prøv!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar