Annons
Annons


8 bilder från den senaste tiden


Jag har knappt rört min systemkamera de senaste veckorna. Det har liksom bara låst sig. Jag har inte orkat. Men jag har ju dokumenterat med telefonen, för sån är jag. Vi kikar:

En av de bästa grejerna som hände mig 2017 var att jag lärde känna Alexandra. Tack instagram för det. Här är vi i Vanadislunden och klättrar på saker.

Annons

Eller klättrandet stog Alex för. Själv hade jag varit singel i typ 24 timmar och hade sådana overklighetskänslor.

Gillar emovibben i den här bilden, med stängslet och utsikten. x_X

Någon vecka senare satte jag min rumpa på Ritorno för att ha möten med eventuella praktikanter. Det var så KUL. Och roligt att göra ett café till sitt kontor, där jag skrev upp alla koppar kaffe på nota och tog emot folk, en efter en.

Nu har jag ju valt en svingrym tjej! Hon sitter mittemot mig när jag skriver det här inlägget faktiskt, och jag ska såklart presentera er för henne snart. B-)

Såg i alla fall ut såhär den dagen. Alltså torrschampo är det bästa som har hänt mitt hår. Jag kan liksom få bak luggen i en hästsvans?! Mycket imponerad av detta. Hoppas ni antecknar.

Förra fredagen bjöd jag Kajsa på lunch. Hon har ju fyllt tjugofem föffan. Helt knäppt att de flesta av alla mina polare gör det nu. Vad hände. Vi var ju sexton nyss.

Jag har hängt med Sara och Andrea också. Vi tog bilen till Mall of Scandinavia, lämnade jackorna i baksätet och åt middag på Vapiano. På en lördag. Hur bra.

Yrsa bjöd mig på restaurang förra veckan. På Barbro. Hon beställde in finvin och så satt vi där i flera timmar och pratade pratade pratade. Gu vad gott det var. Fina vännen. Vad du gör mig glad.

Skål <3 Hoppas att din onsdag är allt du vill att den ska vara.

21 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar