Annons
Annons


8 bilder från den senaste tiden


Jag har knappt rört min systemkamera de senaste veckorna. Det har liksom bara låst sig. Jag har inte orkat. Men jag har ju dokumenterat med telefonen, för sån är jag. Vi kikar:

En av de bästa grejerna som hände mig 2017 var att jag lärde känna Alexandra. Tack instagram för det. Här är vi i Vanadislunden och klättrar på saker.

Annons

Eller klättrandet stog Alex för. Själv hade jag varit singel i typ 24 timmar och hade sådana overklighetskänslor.

Gillar emovibben i den här bilden, med stängslet och utsikten. x_X

Någon vecka senare satte jag min rumpa på Ritorno för att ha möten med eventuella praktikanter. Det var så KUL. Och roligt att göra ett café till sitt kontor, där jag skrev upp alla koppar kaffe på nota och tog emot folk, en efter en.

Nu har jag ju valt en svingrym tjej! Hon sitter mittemot mig när jag skriver det här inlägget faktiskt, och jag ska såklart presentera er för henne snart. B-)

Såg i alla fall ut såhär den dagen. Alltså torrschampo är det bästa som har hänt mitt hår. Jag kan liksom få bak luggen i en hästsvans?! Mycket imponerad av detta. Hoppas ni antecknar.

Förra fredagen bjöd jag Kajsa på lunch. Hon har ju fyllt tjugofem föffan. Helt knäppt att de flesta av alla mina polare gör det nu. Vad hände. Vi var ju sexton nyss.

Jag har hängt med Sara och Andrea också. Vi tog bilen till Mall of Scandinavia, lämnade jackorna i baksätet och åt middag på Vapiano. På en lördag. Hur bra.

Yrsa bjöd mig på restaurang förra veckan. På Barbro. Hon beställde in finvin och så satt vi där i flera timmar och pratade pratade pratade. Gu vad gott det var. Fina vännen. Vad du gör mig glad.

Skål <3 Hoppas att din onsdag är allt du vill att den ska vara.

21 kommentarer till “8 bilder från den senaste tiden”

 1. Förlåt för konstig kommentar, men på 4e bilden i inlägget: varför trotsar cirkeln i ditt övre halsband tyngdlagen och liksom flyter ÖVER kedjan istället för att hänga i den? Kan ej sluta tänka på detta.

 2. Fina glimtar! Måste bara säga att jag verkligen har den onsdag jag önskat! Ledig från skolan idag, så jag och dottern lekte i snön på FM och nu snusar hon gott på min mage. Inte ens lite dåligt samvete har jag över att jag slösurfar istället för att läsa studielitteratur! Hoppas din onsdag är lika fin, fast på ditt sätt!

 3. Hej!!! Jag undrar vad du läser för böcker under sådana här tråkiga månader som december, januari, februari, mars… osv, hehe. Vilka kan du rekommendera? Vilka/vilken läser du just nu? Vill läsa sådär jättebra böcker som gör att jag tappar bort att jag är mitt i januari.

 4. Hej Flora
  Tack för din fina blogg! Skickar dig en kram och styrka inför det kommande året.
  Jag är in need of inspiration och träningspepp och undrar lite om dina träningsvanor, misstänker att du kanske har något samlat inlägg men jag hittar inte. Om inte så hade det varit kul att läsa om hur du brukar träna och hur du känner inför att gå på gym och så(jag har svårt att känna mig bekväm på gym).
  PoK
  Moa

 5. Hej Flora! Det här kanske kan bli en fråga du kan göra ett inlägg om någon gång. Såhär, jag flyttade till en annan stad i höstas för att jag fick nytt jobb. Jag är 24 år och yngst av alla på min arbetsplats. De flesta här är sisådär 50+, astrevliga och gulliga, men inte direkt några som jag skulle bjuda över på ett glas vin och Stranger Things-maraton liksom. Saknar mina vänner jättemycket, men hela gänget har liksom spridits ut över landet pga jobb och högskola och pojk/flickvänner osv….så det är så svårt att kunna åka och hälsa på varandra sådär spontant som vi alltid gjort förut. Jag är så himla ensam. Hur träffar man nya kompisar i en stad där man inte känner någon?
  Kram

 6. Vad fint. Och vad fin du är! PS. Fatta att du har fans, alltså FANS. For rizzle, det är ganska fett. Någonting du bör tänka över när du känner dig nere. Fet egoboost ändå? Är en av dem uppenbarligen. Kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar