Annons
Annons


Ett foto i timmen – med alarm


Igår bestämde jag mig för att dokumentera min dag, en bild för varje timme. Men inte på det vanliga – ofta uppiffade – viset, utan verkligen vad jag gjorde prick då.

Jag ställde helt enkelt ett alarm för varje timme, och så tog jag upp telefonen och klickade av en bild när signalen ljöd.

Annons

07.30

Lagade frukost. Rågbröd med bönpastej, gurka och paprika. Mangosmoothie och kaffe. I min överbelamrade kokvrå.

08.30

Fortfarande mörkt ute. Jag läste igenom ett gäng låttexter som Daniel skrivit. Blev så tagen att jag skakade.

Så bloggig omgivning förresten. Ballonger från ett bud och snittblommor från ett event B-)

09.30

Var mitt inne i ett yogapass när larmet ringde. Störigt då, men what to do. Dag 17 på yogautmaningen var asskön. Kände mig lugn efteråt.

10.30

Stod och sminkade mig, hade fortfarande inte valt kläder. Får så ofta mat i tänderna nu för tiden?? Va äre för fel??

11.30

När larmet ringde så stod jag och försökte synka min ljudbok och min fysiska bok. Alltså jag varvar läsning med lyssning just nu, så att jag kan ha boken med mig på promenader och medan jag lagar mat. Det gör det knepigt att hålla reda på vilken sida jag befinner mig på. Önskar mig i framtiden att man ska kunna välja kapitel i ljudboksappen.

12.30

Okej här fuskade jag med tidpunkten, en det är det enda fusket, lovar. Jag tog denna bild 12.23 för det kändes så oartigt att ha ett larm som skulle tjuta mitt under ett möte.

Jag och några från Aller Media (de som jobbar med sälj och projektledning av mina samarbeten) hade ett möte med Peak Performance som jag ska samarbeta med i vår. Vi åt på Ljunggren. Jag åt en sallad som gjorde mig andfådd, ni vet när ingredienserna är så hårda och stora att de knappt går in i munnen.

13.30

Handlade hårsnoddar. Sådana här telefonsladdssnoddar är asbra, de ger tofsarna mer volym och sliter mindre på håret. Dagens tips.

14.30

Pratade i telefon med Bea i en timme. Här är vi halvvägs in i samtalet och jag hade precis lugnat mig efter att ha legat på min säng och snörvlat. Bästa Bea.

15.30

Låg apatisk på min säng i en timme. Strömmen hade gått, så jag tände ljus, kröp ner under täcket, ringde mamma och ba buuuhuuuu ingenting är roligt jag hatar allt varför ska jag vara nysingel i januari för???? Och sen grät jag lite mer.

Okej denna bild är faktiskt också fuskad. Tog en selfie egentligen (och denna bild en kvart senare) men orkar inte lägga upp fler rödgråtna bilder.

16:30

Yrsa sa: Kom till mig så lagar jag mat åt dig. Jag sa: Hur ska jag orka?
Och så plötsligt satt jag i en taxi på väg till henne. Åker bulle så sällan men i sådana här stunder finns det fan inget som är mer värt.

17.30

Hon lagade spaghetti och göttbullar till oss och jag låg i hennes soffa och snöt mig tretton gånger och sa till henne: Just nu känns det som att den här sorgen aldrig kommer ta slut.

18.30

Och sedan bakade hon bröd och så pratade vi om annat. Och någonstans vid den här punkten så kände jag mig inte sådär panikartat ledsen längre.

Livet kan ju inte definieras utifrån de där avgrundsmörka stunderna. Även om det i stunden är omöjligt att göra annat.

19.30

På tunnelbanan på väg till bio! Vi såg en film som var så förbannat jävla bra. Ska skriva mer om den i helgen tänkte jag.

Slut på dokumentation!
Var detta inlägg rått kött eller gött mos?

 

36 kommentarer till “Ett foto i timmen – med alarm”

 1. Det där med att synka ljudbok och bok-bok: har också haft det problemet och vi kan ju omöjligt vara de första som stört sig på detta. Är förundrad över att ingen har utnyttjat denna företagsmöjlighet redan och att det inte finns en app för detta. Någon med tekniska kunskaper inom detta borde ju kunna lösa någon slags synk-app där man kan söka upp sin bok/ljudbok och kan söka upp tiden man är på för att hitta rätt i den fysiska boken och även tvärt om söka upp den sida man är på för att hitta rätt minut i ljudboken. Som ett ljudboks register typ!

  och Gött mos!

 2. Helt klart gött mos
  Om det inte var three billboards outside ebbing missouri som du såg, så se den också 🙂
  Massa kramar!

 3. Bra inlägg! Har även en önskan om inlägg, skulle inte du kunna göra ett där du berättar lite om ditt lägenhetssökande? Är så nyfiken på att veta lite om vad du ör ute efter, tex strl på lägenheten, läge, viktiga saker som den ska ha som kanske balkong eller badkar? Vad för lägenheter faller dig i smaken? Är det väldigt hetsigt att söka och med budgivning?

 4. Flora, det är något alldeles särskilt med dina ord. För ett halvår sen blev jag singel efter 1,5 år med en jättefin kille. Perioden efteråt var den tuffaste i hela mitt liv, men jag kan ärligt säga att jag mår så mycket bättre nu och det var tvunget att ta slut mellan oss. Nu är jag äntligen glad igen och så mycket mer säker i mig själv. När jag läser dina inlägg nu, är det något som händer, som att jag transporteras till den tiden precis efter uppbrottet. Jag återupplever hjärtesorgen jag kände då. Såklart är känslorna mildare än då, men ville bara säga att det är helt otroligt att jag kan känna så mycket, bara av att läsa dina ord. Tycker också det är väldigt fint. Det var mest det jag ville säga, tycker det är fint att du beskriver det så väl att dina ord vandrar från text till känsla. <3

 5. Alltså det där med mat mellan tänderna. JAG FÖRSTÅR VERKLIGEN INTE. Har ganska stora framtänder, men endå aldrig fått mat där eller mellan andra tänder. Men nu känns det som jag har mat som sitter fast minst varannan måltid 🙁

  Har man börjat äta annat? Tugga annorlunda så mer mat åker dit(???) eller vad? Så löjligt jobbigt problem haha..

 6. <3<3<3<3<3 jeg må også ligge apatisk en time i sengen nå og da, eller stå opp fordi jeg ikke får sove, eller panikkrøyke på verandaen, eller ringe venninnene mine og gråte. men snart er det vår og det blir lysere hver dag, og det går bedre litt etter litt. men imens så har vi venner. og rødvin. heia deg.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar