Annons
Annons


På sistone, dagarna är ett pärlband av kompisar som avlöser varandra


Den här helgen har jag tagit med mig systemkameran till Yrsas landställe. Så nästa vecka får ni lite vackrare bilder att lägga era vintertrötta ögon på. Tills dess blir det mobilbilder. Men det kan väl få vara okej.

Annons

Vi tar det kronologiskt.

För några veckor sedan var det fortfarande juletider. Vad konstigt det känns att tänka på, på ett sätt känns det som att ÅR har passerat. Hur som helst. Jag begav mig till Fotografiska för att …

Ha TJEJHÄNG med mamma, min moster Teresa och mina kusiner Vilda och Freja. Att hänga med dem är så självklart. Vi ses inte mer än några gånger per år, men eftersom vi barn lekte med varandra varje helg när vi var små så känns de som syskon på något vis.

Vi såg utställningen (tyckte så mycket om Chen Man) och åt en megabrunch i restaurangen. Här är en av många portioner. SÅ jävla gott och vegovänligt.

Helt ok utsikt från restaurangen.

Helt ok neonskylt.

Alessandra fyllde 25 förra helgen! HURRA HURRA! Vi var några stycken som käkade rödbetsbourguignon med potatismos vid deras köksbord och spelade spel runt soffan. Alessandra och Love har bott i Australien i två år men de är tillbaka i Sverige sedan i somras! Lyllo Sverige.

I år har vi känt varandra i åtta år! Vad i hela.

Vi spelade Kan du ta en hint? (så bra spel!) och John skulle göra charader på olika skadedjur. Detta är troligtvis råttan, tror ni inte?

Förra fredagen skålade jag i bubbel med Alice och drack bärs med Felix, Daniel och Co. på Wollmars. På lördagskvällen hängde jag på Tranan med Alexandra och Sara. Rätt var det var knackade någon mig på axeln, och så var Felix där, vi som inte sprungit på varandra på ÅR och plötsligt ses vi två dagar i rad! Tillsammans mötte vi upp Yrsa, Buster och Jens på en hawaiibar som heter Tiki Room.

På söndagen vaknade jag skitbakis trots att jag hade varit nykter kvällen innan (hade däremot sovit kasst i två veckor) och promenerade ner till Grand med grumligt huvud, för att gå på frukostbio!

Dröm att få fylla en biosalong med kompisar å bekanta <3 Vi såg The Florida Project som jag skrev om igår.

Det var allt för idag tror jag.
Ha en fin söndag <3

6 kommentarer till “På sistone, dagarna är ett pärlband av kompisar som avlöser varandra”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar