ANNONSSAMARBETE MED NAKED JUICE

Mina bästa mellanmål, del 2


Eftermiddag betyder mellis! Älskar den lelle ritualen. När huvudet känns segt och kroppen grinig så tycker jag om att göra i ordning något gott. Kanske titta på ett avsnitt av en serie (Insecure, Broad City eller kanske Please Like Me), alternativt smula ner tangentbordet medan jag fortsätter beta igenom mailinkorgen.

OBS att bilderna är tagna på min säng. Det är alltså inte en skrynklig linneduk slängd över ett köksbord som i varenda bostadsannons. Ibland kan man fråga sig om stylisterna inte bara borde lägga några kuddar på borden och göra om dem till sängar i stället.

Men nu tillbaka till maten!

Ett av mina absolut bästa mellanmål är fröknäcke med jordnötssmör och banan. Så himla enkelt och så löjligt gott. Jag köper färdigt knäcke (finns en massa olika varianter), brer ett tjockt lager chunky jordnötssmör på och toppar det hele med bananslantar, salt, peppar och i det här fallet kokosflingor. Sesamfrön är också toppen.

Vill du hellre ha mjukt bröd så kan jag rekommendera ROSTISAR med detta på. Det är så jävla gott när jordnötssmöret smälter.

Smoothien heter Green Machine och kommer från Naked. Den innehåller exempelvis äpple, kiwi, ananas, spirulina, broccoli, vetegräs, vitaminer, mineraler och naturliga sockerarter från frukt. En smoothie som är grön utan att smaka häst, alltså supergod! Köper ofta denna när jag är på språng. Den finns på Coop, Ica, Hemköp, Pressbyrån och utvalda caféer.

Vad är ditt favvomellis?

Läs del 1 här.

Annonssamarbete med Naked Juice.

10 kommentarer | Translate

Laddar