Annons
Annons


När jag blev matad av Alexandra & bokade en resa


Hej och hå!

Igår kväll hade jag inga planer. Jag har varit ganska förkyld de senaste dagarna så jag tänkte att jag skulle vara hemma och börja se Vår tid är nu, vilket kändes ganska mysigt men också lite ensligt, så gissa om jag blev glad när jag fick detta sms:

Annons

Det var alltså Alexandra som bjöd över mig. Sån lyx att bara ha en park som skiljer oss åt.

Här har vi sötpotatis, nån broccolihistoria, hummus kanske? Jo HUMMUS!! Och sånt PUSS VÄLKOMMEN

Jag fick ett glas vin i handen. Äej vad trevligt. Om någon undrar så kommer tröjan från Weekday och deras senaste collab med Champion. Fin va?! Jeansen är gamla från H&M.

Och så pratade vi om det som tynger oss och det som höjer oss. Samt filade på en rolig grej vi ska göra ihop! Ett hemligt projekt med Blondinbella? Nä. Men något som jag tror och hoppas att ni kommer tycka om.

Jag måste avsluta det här blogginlägget med att berätta en så kul grej. Igår bokade jag och mamma biljetter till Marrakech, och vi åker om en månad! Vi två, en hel vecka i solen. Kan ej fatta att jag ska få göra det härliga! Så lyckorusig över det.

Känner mig i allmänhet väldigt glad just nu.
Njuter av det.

9 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar