Annons
Annons


Lär känna min praktikant!


I december efterfrågade jag en praktikant. Efter ett antal intervjuer så fastnade jag för Angela! Så glad att ha henne hos mig. Tänkte att ni skulle få lära känna henne.

HELLO ANGELA! Kan du berätta lite om dig själv för mina läsare?

Annons

Hej Flora! Kul! Jag heter Angela Larsson och blir om några månader hela 23 år gammal. Jag föddes i Halmstad, inte så jättelångt från Ullared, och nu bor jag, hånglar, lever, pluggar, jobbar, i södra Stockholm. Jag skulle vilja titulera mig som skribent, churro-lover, löpare och soffpotatis.

Mmm Churros. Vad gör du när du inte praktiserar hos mig?

Åh, jag älskar ju precis som dig att skriva så jag promenerar omkring i staden och klottrar ner dikter eller längre texter, bloggar själv, fotar, pluggar, målar ibland, bakar, läser lite för mycket och dansar. Jag älskar också att springa men det går liksom inte i det stadiet Stockholm är i nu vädermässigt.

Vad skriver du om?

Jag gillar att skriva om allt mellan himmel och jord. Men kanske främst: goda bakelser, feminism, kärlek och allt sånt jag önskar att jag hade vetat för ett par år sen.

Jag vet ju att du har gjort en triljard saker innan vi träffades. Kan du berätta lite om det?

Jag startade bland annat upp en tidning på nätet för cirkus ett och ett halvt år sedan om kultur, politik, och smått och gott för unga i vår ålder, runt 15 tills 25. Femtiden heter den! Så jobbade jag i höstas som kommunikatör för Tidskriften Bang. Jag har jobbat som Youtuber, som föreläsare, som reporter. Mitt första jobb för en hel massa jobb år sedan var att spela poker på äldreboende! Bokstavligen.

Heja dig! Jag är så nyfiken: Varför sökte du tjänsten som praktikant hos mig?

Jag tycker du är fantastiskt duktig och begåvad som författare och skribent. Jag gillar att jobba med personer som inspirerar mig och kan lära mig mycket nytt. Jag gillade tanken av att kunna bidra till ditt content, få vara en del av den skapande processen, men även se hur florasblogg.se opererar på “insidan”.

Blir generad nu ju. Och glad. På tal om det – Vad gör dig glad?

Supercheesy – men blir väldigt glad av att fått andra att le, tänka till, vara glada. Blir också glad när jag ser nya platser eller står upp för mig själv. Det är en riktigt fin grej tycker jag, att våga prioritera sig själv och sina drömmar.

Och vad gör dig ledsen?

Ledsen blir jag ibland över världens tillstånd, när någon jag tycker om är ledsen, när jag känner mig ensam.

Vad gör du när ingen ser dig?

Fuldansar till riktigt töntig musik. Tänk sånt man skämdes för att lyssna på i 9:an (och ännu mer nu), tänk ungefär Metro Station och gamla Lady gaga-dängor. Tittar på riktigt skumma dokumentärer som handlar om allt ifrån folk som attraheras av byggnader till personer som äter tejp. Människan är så fascinerande?

Kan du inte få nog av na? Förstår det! Följ:
Angelas blogg
Angelas Instagram
Angelas Twitter

Hörni hoppas ni får en trevlig fredag. Jag ska ta en AW på Tranan och sen möta upp Johanna för att laga middag hos mig! Låter som ett vinnarkoncept, visst? Puss!

8 kommentarer till “Lär känna min praktikant!”

    1. Hahah man löper mycket och sen kommer man hem och bara tar det lugnt på soffan :* är det löpdelen du kämpar med? Pga då har jag tips för dig! ❤

  1. Hmm jag tror att jag ska springa en ”såhär börjar du med löpning” – guide till bloggen snart, följ där så kommer den ut så småningom! ❤ ❤ ❤

  2. Hahaha ja exakt, jag är lat i den aspekten att jag bara gör saker som är kul – t ex sitta på soffan. Efter ett tag blir även löpningen kul, aka inte en påfrestning!!❤ ❤

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)




Annons



Laddar