Annons
Annons


En fredagskväll bara (+ middagstips)


Hej och god morgon!

Jag har tappat rösten. Trodde att sånt var ett påhitt, men det kommer alltså inget ljud ur mina stämband. Helv. Men gårkvällen var mysig!

På eftermiddagen gick jag till Tranan med Hampus. Vi är utgivna på samma förlag (han har skrivit Ta det som en man) och har träffats på Bokmässan en gång, men nu tyckte vi att det var dags att ses ordentligt. Vi pratade om skapandet, prestationsångest, tomhetskänslor och om hundbajs. Heja Hampus. Så bra person.

Annons

Sen gick jag till Ica och handlade svingoda grejer.

För att laga gnocchi med råstekt blomkål, svamp och salvia! Jag såg Coops reklam i tunnelbanan för flera veckor sedan och har tänkt på den här rätten sedan dess. Älskar när sånt händer.

Maten var så lättlagad och god! För att veganisera den kan du använda en vegansk ost (exempelvis Astrid och Apornas riv-iera) och köpa ägg- & mjölkfri gnocchi (finns på exempelvis Lidl). Jag tog portabellosvamp i stället för champinjoner, för sån e jag.

Mitt middagssällskap var Johanna. Får inte nog av henne. Skulle vilja ha en litet Johannahologram som skull stå och snacka och sjunga och skämta och säga smarta saker i min bokhylla. Kan någon kirra?

Oerhört kul att öppna bubbel som ni ser! Här kraxade jag som en kråka, men var jag fortfarande helt inställd på att vi skulle gå ut. Ville dansa och klämma mig in i folkmassor. Detta pratade jag och Hampus förresten om – att jag kan tycka att det är härligt att tränga mig genom folk när jag är ute på klubb. För att det ger mig fysisk närhet. : – )))

Bonnie plingade på!

Och Bonnies matte Alice.

Och sen försvann rösten helt och hållet och då fick jag vinka hejdå. Jävla hals varför sabbar du min helg.

Nu ska jag klä på mig, plocka ner penna och anteckningsblock i väskan och bege mig till Citykonditoriet för att fira en underbar person som fyller 28 år just denna dag. Tänker bara luta mig tillbaka i en stol och lyssna på vad mina kompisar pratar om. Kanske skriva något på en lapp. Äta macka och dricka kaffe. Kommer bli mysigt!

7 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar