Annons
Annons


Lördagen utan röst


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Igår gick jag Drottninggatan ner med ballonger i vädret för att fira jubilaren Chrissy.

Kysser marken för att hon föddes för 28 år sedan!

Vi trängde ihop oss runt ett bord på Citykonditoriet och beställde in kondisbitar och frukostmackor.

Annons

Så konstigt ljus där inne, så svårt att fånga maten på bild, men här är rågbröd med avookadocréme, grönsaker, frön, sojabönor och granatäppelkärnor. Fiffig macka tycker jag.

Jag hade ju ingen röst så jag kommunicerade genom att artikulera väldigt tydligt, alternativt viska till den som satt närmast. Och skriva i ett anteckningsblock!

Alexandra, filmentusiast som hon är, pratade om The Room (filmen som ofta kallas den sämsta film som någonsin gjorts) och The Disaster Artist. Den senare går på bio nu, och är en dokumentär om skapandet av The Room. Glödde i hennes ögon av att prata om det! Blir sugen på att se!

Mina golliga bordsgrannar!

Ett glasögongäng jag gillar.

Av oss fick hon ett print som Hanna har gjort. ”Tillfredställelsen i inställda planer”. Tror att vi alla kan relatera?

Här är konstnären till verket! Ni följer väl Hannabrager på Instagram?

Semla! Förstås!

Födelsedagskramar utdelades.

This size?

Or this size?

Näää felåt. Vi pratade om vombaten som bajsar kvadratiskt. BILDBEVIS.

Efteråt gick vi in på Myrorna en sväng. Jag fick knäppa med fingrarna när jag ville få uppmärksamhet för att kunna peka på någon pryl. Sara träffade en gammal vän.

Sen sa ja hejdå till dem, eller det gjorde jag ju inte i praktiken, utan jag vinkade och log nog mest.

Vid det här laget var klockan 12 och jag hade INGEN ANING om vad jag skulle fylla min dag med. De senaste veckorna har jag knökat in så mycket kompishäng som möjligt för att inte fyllas av en ekande känsla, men det är svårt att umgås när det inte kommer ljud ur halsen. Jag bestämde mig för att ta en långpromenad i solen, och gick hem till Alex för att hämta mina hörlurar som jag glömt där.

Hon gav mig ett halsspray och några kramar. <3

Ja men sen gick jag förbi Yrsas jobb och sa hej. Häromdagen pratade jag om att jag ville ha en riktigt god olivolja, en sån att doppa bröd i, som smakar lite gräsigt. Så igår tittade Yrsa på mig och sa ”nu tycker jag att du ska köpa dig en god olivolja”. Sagt och gjort! Jag stod och provsmakade olika flaskor i sällskap av en Vasastanlady, och sen valde jag en variant från Salvagno. Så god.

I Västermalmsgallerian provade jag en röd tröja (reklamlänk via Apprl) , en gul tröja (reklamlänk via Apprl) och ett par asfina byxor (reklamlänk via Apprl) . På Gina Tricot.

Jag gick ner till Norr Mälarstrand, som är en lång strandpromenad på Kungsholmen. På andra sidan Riddarfjärden ligger Söder Mälarstrand, som tillhör Södermalm. Gillar att promenixa där.

Jag lyssnade på Lewinskyfallet på P3 dokumentär (om Bill Clintons affär med sin praktikant – rafflande och helt jävla vansinnigt!) och stannade till här och där för att handla goa grejer. Satte mig på en bänk i solen en stund och trivdes.

Hade förresten tagit på mig mina färggladaste kläder för att jag känner mig så stukad på min personlighet utan rösten!

Välkommen på Stockholmssightseeing. Här har vi Stadshuset. Och månen.

Vid stadshuset är det alltid bröllopsfotograferingar på gång. Prinsessliknande klänningar och enorma kameror. Blivande budpar som står på var sin sida om en pelare och kikar fram. Blir alltid full i skratt av det.

Såg en man som tränade att gå (och ligga?) på lina.

När jag kom hem började solen gå ner och lägenheten blev orange. Jag packade upp varorna. Tortillas, tofu, sötpotatisaioli, hummus och rågbröd. Och tulpaner!

På kvällen gick jag på bio med Sara, John och Felix. En mkt bra tappat-rösten-aktivitet, förutom att det blir svårt att diskutera filmen efteråt! Vi såg Three Billboards Outside Ebbing, Missouri som var mkt mkt bra. Fylld av mörk humor, som man ibland garvade högt åt och ibland inte skrattade åt alls, för att de gick för långt. Men alltså Frances McDormand, som spelar huvudrollen, var helt fantastisk.

Nu ska jag möta upp mamma och gå på visningar! Hepp hepp hej!

 

18 kommentarer till “Lördagen utan röst”

  1. Slacklining kallas det som personen gjorde som gick/låg på linan. Det är en sjukt cool sport (som jag aldrig hade vågat göra 😂)

  2. så knäppt med mannen på lina ändå?? och du, din klänning på sista bilden är guld! så himla fin. hoppas rösten hittar tillbaka snart!

  3. Hej!! Undrar vad modellen på din matta heter? Har sökt i bloggen men där stod det att den hette Sinnlig på Ikea, men det är en serie värmeljus vad jag kan se på hemsidan:(

  4. Hejhej hemskt mycket hej! Jag har ett enormt behov efter leopard/girafftröjan din vän har på sig! Tror du du kan snoka fram märket?
    Tack!

  5. Hejhejhej! Hemskt mycket hej! Jag har ett enormt behov av en zebra/girafftröja! Tror du att du kan snoka fram var din vän köpt den?
    Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar