Annons
Annons


8 egenskaper jag uppskattar hos Froste


Froste, min äldsta bror, idag fyller du 30!

Nyss pratade vi på facetime och du satt vid ert matbord i San Francisco och åt frukost med grusiga ögon. Här är det kväll. Jag har legat i sängen hela dagen med bultande huvudvärk, och jag har tänkt på dig, på att jag saknar dig, att jag önskar att jag kunde fira dig ikväll på typ State Bird Provisions eller dansa någonstans i The Mission. Shotta fernet. Somna mot din axel i en Uber på vägen hem. Att det var närmre från Vasastan till Outer Richmond. Men senare i år hälsar jag på, och då hoppas jag att vi kan göra just det.

Annons

Tills dess, här är en lista på 8 egenskaper jag uppskattar hos dig:

Värmen
Du utstrålar omtänksamhet. Jag känner mig trygg i din famn. När du är glad så gnistrar det liksom ut ur dig, ibland känns det som att du skiter stjärnor.

Problemlösningen och planeringen
Detta gäller både rent praktiskt, i ditt jobb som landskapsingenjör, men också i små detaljer som att se till att remmarna på väskan är ordentligt åtspända, eller att hjälmen sitter som den ska. Du är bra på att planera vad som ska inhandlas till en hajk, vilken restaurang man ska gå till eller vilken rutt som ska köras. Om det anordnas en middag eller en fest så är du på hugget och ser till att hjälpa till och driva på.

DSC_3117

Estetiken.
Som om det inte vore nog så kan du sy?? Jättebra?? Och rita?? Jättefint?? Och så har du det så fint runtomkring dig.

DSC_3809

Natursinnet.
Du jobbar med hållbarhetsprojekt och njuter av naturen genom att verkligen ta del av den, men alltid på ett respektfullt vis. Du och Dana kan laga svingod mat av enkla, närproducerade ingredienser och det finns liksom en genomgående koppling till naturen i er livsstil. #California #SanFrancisco

DSC_2297P1180037

Din lekfullhet
Tar man fram legot till våra småsyskon eller brorsöner så sitter du kvar när alla barn har tröttnat. Jag misstänker att du leker intensivt med er hund Beau (som jag fortfarande inte har träffat </3). När du skrattar gör du det högt och hjärtligt och du drar dig inte för att spela spel eller dansa = mkt trevligt.

DSC_1516

Modet
Du reste runt själv som tonåring. Du flyttade till ett annat land för kärleken. Du kan kliva in i ett rum med människor och börja prata med nästan vem som helst. Du cyklar dygnslånga sträckor, upp och ner för branta backar, i gryning och i skymning. Det inspirerar mig att våga.

DSC_3668DSC_3670

Äventyrslusten
Du och Dana har fått mig att surfa i Santa Cruz (fast mest ligga och chilla på brädan), se redwood-skogar och öken och hajka i Big Sur. Det finns en rastlöshet i dig som du botar genom att aktivera dig, att GÖRA. Och du är inte sen på att få med andra på turerna. Du och Dana badar jämt, alltså typ så fort ni ser ett vattendrag, och det är så jävla härligt.

Processed with VSCOcam with e6 preset

Förmågan att göra stunder extra goa
Att sova under bar himmel för att kunna se solen gå upp (vilket visade sig vara en dålig idé eftersom det blev så förbannat kallt, men ÄNDÅ), en god öl att dricka i duschen efter en cykeltur, eller en speciell bakelse som finns på ett specifikt litet bageri, som ABSOLUT kräver en de-tour. Det är några exempel som ringar in hur du är.

Big Sur - flora.metromode.se

Jag älskar dig bror. Hoppas att din dag och kväll blir allt du vill att den ska vara.
Grattis på trettioårsdagen!

11 kommentarer till “8 egenskaper jag uppskattar hos Froste”

  1. Alltså det här var så fint att jag började lipa. Antagligen för att jag saknar min bror också och kommer krama ihjäl honom, även om han inte är så bekväm med det, så fort jag flyttar tillbaka till Sverige från Barcelona om några veckor. SYSKON <3 Men grattis Froste, vilken fin bror du verkar vara och vilken exemplarisk syster du har som skriver såhär svinfint!

  2. Så fint inlägg! MEN VAD KÖPER MAN TILL VÄRLDENS BÄSTA BROR? Min lillebror fyller (också) 30 bast nu i februari och vette tusan vad jag ska ge honom… Han påminner om Froste vad gäller äventyrslust/GÖRA saker, älskar musik och god mat. Nå tips? <3

  3. sååå fint blogginlägg! Längtar lite extra efter mina syskon nu. Kanske mest längtar jag efter att få en sådan fin relation med min bror som du verkar ha med din<3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar