Annons
Annons


Uppåtbilder


Hej från ett tåg. Om tre timmar är jag i Göteborg. Jag är på filmfönstret 16:30 (har med mig några böcker + signeringspenna om någon av er vill köpa bok eller få en signatur/kramas/hälsa!) och sedan käka middag med ett gulligt göteborgsgäng.

Annons

Jag har skrapat ihop några bilder från min telefon. Bara bra saker.

För några veckor sedan fick jag ett vykort.

Med den här texten. Skrek rakt ut. Så jävla fint.

Yrsa var hemma hos mig då, och när jag viftade med kortet i luften framför henne och ba KOLLA, så såg jag hennes ansikte, kopplade ihop den med handstilen och förstod att det var hon som hade skickat det. Finaste kort jag någonsin fått. Nu sitter det uppe på väggen.

Förra torsdagen hade jag och My vår första jazzdansklass. På dans- & cirkushögskolan. Det var tio år sedan jag gick på dans så min pas de bourrée sitter inte längre och jag hade svårt att hänga med i koreografin men vet ni, det gör ingenting. Jag ska inte ha uppvisning. Jag gör det här för att jag mår så jävla bra av att röra mig till musik.

Här är efteråt, när vi är helt endorfinkickade.

Vi var så UPPÅT efteråt att jag ba, men My, ska du verkligen hem, ska du inte gå på fest med mig. Det ville hon! Vi åkte hem till mig, turades om att duscha, käkade thaimat ur gnissliga frigolitlådor, sminkade oss och delade på en bärs som min bror Viggo har bryggt.

Sen mötte vi upp Kajsa och Patricia och gick till Takos januarifest. Sneglade på Bob Hansson i baren och på Torkel Petersson som briljerade i karaokerummet. Hade väldigt kul där.

I söndags gick jag och mamma på fem lägenhetsvisningar. Sedan åt vi lunch på Taku Taku i Paradiset, en helvegansk snabbmatsrestaurang.

Vi tog varsin temple bowl med bulgogi och en massa picklade grönsaker. Så jävla gott.

Här är i måndags. Jag hade precis fått tillbaka min röst, prisa gudarna! Den här omlottoppen köpte jag på AA i New York för 2,5 år sedan, och det är kanske mitt mest använda plagg? Vet ej vad jag ska ta mig till när den fallerar?

Gick till Peppar och drack stor stark i denna overkliga julmiljö. Snögubbsdockor som vajar på trapetser i taket, julmusik på toaletten och pynt ööööverallt. LOVE XMAS.

LOVE YOU.

6 kommentarer till “Uppåtbilder”

  1. haha, fun fact, pas de bourrée betyder typ ”fyllesteg”! visste inte att det var ett danssteg, undrar såå hur det ser ut : )

  2. När toppen går sönder, ta den till en skräddare och be dem kopiera mönstret och sy ny ✨👌🏼 Eller gör det själv (om du känner att du kan och orkar) genom att sprätta upp alla sömmar och lägga på bakplåtspapper och rita av (så som man gjorde med handen när man var liten, när man ritade ”runt fingrarna”). ✨❤️

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar