Annons
Annons


Vad jag hade på mig igår och kommer ha på mig varje dag i en månad


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Här står jag och tuggar tuggummi, hej hej tjena läget. Såhär såg jag ut igår. Ni vet när man sätter på sig en outfit och tänker: nu kommer jag ha på mig detta varje dag i en månad. Detta är en sån för mig.

Annons

Blus från Monki (reklamlänk via Apprl) , byxor från Nelly (reklamlänk via Apprl)  och örhängen från & Other Stories (reklamlänk via Apprl) .

Håret kan vi också prata om. Det är nyslingat och klippt, ”vårfräscht” enligt min frisör vilket ju känns trevligt. Är så jävla nöjd.

Oj ursäkta nu måste jag springa till Chinateatern för att gå på musikal med min pappa. Ni får ett musiktips så länge. Janice har slätt nytt album: Fallin Up.

11 kommentarer till “Vad jag hade på mig igår och kommer ha på mig varje dag i en månad”

  1. förstår känslan över outfiten, SÅ FIN!

    fråga! hur är smycken från & other stories? är örhängen och ringar så där som på ex hm, att en blir svart på huden av metallen? tycker de har så mycket fint men har inte vågat köpa än, mest för att det är himla trist om det färgar!

  2. Flora! Önskeinlägg! Har du några favoritillustratörer? Illustratörer vars prints du skulle vilja tapetsera dina väggar med, sådana som inspirerar dig lite extra eller helt enkelt bara någon som gjort något fint nån gång. Skulle va guld om du hade nån att dela med dig av :’)

  3. Hur fin blus och hår! Kanske det var leopardmobilskalet och örhängen som gjorde det, men fick mig att tänka på Samantha från Sex and the city.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar