Annons
Annons


Godnatt <3


Hej och godkväll!

Är så trött att jag ser suddigt. Klockan är 21:44 och jag är på väg hem. Somnade nästan på bordet på Baras imperium, intill Ellen, Yrsa och Nicole som drack öl. Gick till Södra station, stod och stirrade på tågtabellen och kunde inte avgöra vilket håll jag skulle åka. Såg sedan att tågen var försenade, hasade mig till Medborgarplatsen och nu sitter jag på tunnelbanan hem.

Annons

Jag har så mycket roligt material att publicera här. I morgon ska ni exempelvis få läsa en intervju jag har gjort med Annika Norlin. Så pepp på den.

Men nu måste jag kliva av tunnelbanan. Här får ni en go utsiktsbild att glo på så länge, tills vi hörs i morgon. Godnatt!

6 kommentarer till “Godnatt <3”

  1. saknar din och Fridas podd så jag lyssnade på alla typ andra intervjuer på poddar ni gästat och ibland när man läser bloggar blir man dålig på att komentera. Men din blogg är fan den bästa och enda jag läser just nu! den är unik och inte som ALLA andra modebloggare. Din är bara så bra! never stopp!!!

  2. KAN man få en genomgång av din bokhylla? Typ hur du organiserar din bokhylla, favoritböcker, böckerna som bara samlar damm… I dont know, älskar bara att höra om andras bokhyllor! Gillar din blogg skarpt, ditt sätt att skriva är underbart! <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar