Annons
Annons


En måndag med skrivcirkeln och bulan


En måndag ställde jag klockan på 07.00 för att gå upp tidigt och läsa text. Jag somnar ganska sent om nätterna just nu, men tycker ändå att det är något alldeles särskilt att gå upp tidigt och fokusera på något innan hjärnan har fått hundratusen intryck.

Annons

Har ett nytt datorfodral från Printworks market. Visst äre fint. Ett par timmar senare packade jag ihop sakerna och gick ut. Detta hände:

Tillsist kom jag hit. Var fortfarande ganska yr då, och hade en riktig Kalle Anka-bula.

Tur att Yrsa bjöd på kaff och bull.

Vi skulle alltså ha skrivcirkelträff! Vår femte.

Bim.

Yours truly.

Zara.

Och Yrsa. Till träffen hade vi förberett oss genom att läsa varandras texter (ca 5 sidor från varje person) och skrivit respons. Att ge och få textfeedback via mail är bra, men det är verkligen något helt annat att ses och höra andra diskutera ens text. Att luta sig tillbaka och lyssna på vad de andra har att säga om ens karaktärer, dramaturgi eller formuleringar. Det är en lyx. Det är så KUL att prata text!

Medan vi satt där så var det någon som tatuerade en av Bims illustrationer! Så jävla sjuk grej.

Yrsa *slängde ihop* mat. Ugnsrostad blomkål, en sallad på bl.a. fänkål och äpple, tofu och pimientos de padron.

När jag kom hem lade jag mig raklång på sängen och var så trött och dimmig i blicken att jag tillslut ringde vårdguiden. De sa att ”det är nog lugnt, om det blir värre i morgon kan du höra av dig, annars råder jag dig att ta det lugnt ikväll” och jag ba ”aa, visst”. En halvtimme senare satt jag på en bar och drack öl : – )

 

5 kommentarer till “En måndag med skrivcirkeln och bulan”

  1. alltså ALLA bilder på typ din dator, ett tänt ljus, en kaffekopp och ett öppet dokument. oavsett om i din lägenhet, Hälsingland, WHATEVER. får alltid ett sug? och ba YES-känslan av att det där är en bästa bästa situationen in livet och blir pepp.
    (jo det är jag som skrev i Skrivgärisgruppen att jag knarkar dina inlägg om skrivande, och det är sant! nu har jag fått en fix och är SÅ nöjd 😉 )

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar