Annons
Annons


Jag fick en liggbox på posten


Nämen nämen vad är det för ett paket som ligger där då?

Jo, det är en alla hjärtans dag-present från Anna och Amanda (som driver podcasten Alla våra ligg och serien Riktigt bra sex – nu också för tjejer på svt-play). HUR GULLIGT!

Annons

Hoppas jag med <3

Liggboxen! Det är deras nya prenumerationsbox som innehåller olika grejer som syftar till att förbättra sexlivet och göra sex mer självsäkert. Just denna har tema onani, vilket ju känns jävligt gött. Vi öppnar den!

Okej först ut är en vibrator! Eller en klitorisstimulator för att vara exakt. Vattentät är den också!

Sen har vi ett runkägg. Vet att denna brukar gå hem! Man fyller den med glidmedel, trär den på kuken och sen tjoffar man fram och tillbaka. Vad tycker ni om mitt sexlingo? Märks det att jag hängde på sexnovell.se som tonåring?

Anna och Amanda tipsar för övrigt om att man kan vända den ut och in och använda den för att klittra.

Glidmedel. Mkt behändigt. Jag och Frida har väl lagt ungefär hundra minuter på att prata om glidmedel i podden, men jag kan inte säga det nog: Sex (både med sig själv och med andra) blir verkligen SÅ mycket bättre med lite gött glid. Önskar att jag visste detta som tonåring, då hade jag sluppit alla torra hårdhänta handrörelser he-he-HE.

Okej denna är spännande! Viamax är en kräm som ska öka blodflödet och därmed ge mer känsel. Känns ju lovande?

Tack Amanda och Anna för detta göttiga pressutskick. Ser fram emot hjärtedagen som singel 🙂

5 kommentarer till “Jag fick en liggbox på posten”

  1. Hehe hänger fortf på sexnovell då och då!! Tycker att det är ett bra onanitips faktiskt, kan bli väldigt obekväm av porr av div. orsaker (ej ute efter att diskutera porrens vara el icke vara!!) om en nu vill ha något ”yttre” att fästa sin fantasi på. Så iaf, rekommenderar ett nytt besök!!!

  2. Blev nyfiken och beställde hem boxen efter att jag läst detta och måste nu bara få dela med mig av världens bästa onanitipz för snippbärare:
    Ta på den lilla krämen som ökar blodflödet. Vänd ut och in på ägget och TRÄ PÅ det utochin vänt på massagestaven. Använd på klittan med lite glidmedel -》 njut.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar