Annons
Annons


Vändagen


Hej! Jag är så trött när jag skriver det här att ögonlocken liksom darrar. Därför kanske mina captions inte blir så långa och välutvecklade, men äsch, det är ju fredag, ni har ändå bättre saker för er.

Annons

I onsdags, alltså på alla hjärtans dag, hängde jag med min bästis.

Vi gick hem till mig och gjorde GT:s. Varför inte.

Det var sol där. Vi lyssnade på Frida Hyvönen och låg på min säng och gaggade.

Ultragullig geteperson.

Om jag har förstått det rätt så kallas den här dagen för Vändagen i Finland. Fint tycker jag.

Vi har känt varandra i tre år men ofta har jag svårt att förstå att det har funnits en tid innan oss.

Det är ju så att man blir rörd.

Sen traskade vi ut och hem till Alexandra.

För bokklubb!

Vi hade läst 1984 av George Orwell, som ju är en dystopi skriven 1948 om ett totalitärt kommunistiskt samhälle. De flesta känner nog till citatet ”Storebror ser dig”. Jag tror att snittbetyget hamnade på 3.2/5! Jag är för trött i huvudet för att återkalla vad vi sa om den, men det är en väldigt läsvärd bok. Superintressant rent konceptuellt men storyn var bitvis seg. Så kanske jag kan sammanfatta den? Om jag får vara så enkel i min analys.

Grattis till mig som tar så vackra bilder. Här är i alla fall Louise och Alex.

Yrs somnade i mitt knä.

Och Sara hittade en skön liggställning som ni ser.

Sen ville Sara att vi skulle spela HQ, ett livesänt quiz på telefonen. Kändes så himla Black Mirror-igt? Engagemanget här var i alla fall på en hög nivå.

En så himla mysig alla hjärtans dag med några av de jag älskar mest.

6 kommentarer till “Vändagen”

  1. Ni borde läsa Brännmärkt av Lizette Edfeldt i er bokklubb 🙂 En dystopi som tar upp många viktiga ämnen (bland annat miljöförstörelse och sexualitet) – med en stark kvinnlig huvudkaraktär som är ascool. Tror ni skulle få mycket att diskutera! LÄS!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar