annonssamarbete med naked juice

Mina bästa mellanmål, del 3


Här sitter jag på golvet och äter mellis i vanlig ordning. Undra hur många timmar av mitt liv jag har tillbringat just här? Asmånga. Sitter av någon anledning mycket hellre här och jobbar än vid bordet eller i sängen.

Nu blir det alltså mellanmålstips! Det tredje.

Att skriva om kombon äppelbåtar + jordnötssmör kanske är ett icketips för vissa? Men jag minns att jag läste en intervju med Tavi Gevinson (en av mina största idoler since forever) för flera år sedan och då hon det efter skolan, och efter det började jag också göra det : – ) Pga vill vara som hon : – )

Till mackan då. Jag levde ungefär 20 år innan jag smakade inlagd gurka. Jag hade bara bestämt mig för att jag inte tyckte om det, tills jag testade och insåg att, jo, det är ju asgott. Speciellt i kombinationen rågbröd + vegopastej + gurka (här har jag cornichons), toppat med smörgåskrasse eller persilja.

Smoothien heter Blue Machine och kommer från Naked. Den innehåller en massa pressad frukt, närmare bestämt 74 blåbär, 5 björnbär, 3 ⅓ äpplen och 1 ⅔ banan. Mycket mycket god! Du kan tjacka den på Coop, Ica, Hemköp, Pressbyrån och utvalda caféer.

Läs del 1 här.
Och del 2 här.

Vad är ditt bästa mellis just nu? 

Annonssamarbete med Naked.

5 kommentarer till “Mina bästa mellanmål, del 3”

  1. Vad har du för vegopastej? Älskade leverpastej men är nu vegiterian, så letar efter nått som smakar iallafall lite likt. Blev såå sugen av att se din macka hehe.

  2. Tack för inspiration på väldigt många plan, mest skrivandet och hur du får mig att följa texten och intresserat vilja veta mer! You are a star! 🙌🏼🤗

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar