Annons
Annons


Vårkläder kommer lastat


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Vet ni vad jag har suttit och gjort i stället för att svara på mail och duscha och städa lägenheten? Jo, scrollat bland vårkläder. Så peppad på färg nu. Låtom oss kolla:

Hepp hepp hej, Lindex. Hur fina brallor (reklamlänk via Apprl) . Tänk er till en vit tisha ba. Och den där koftan med knyt (reklamlänk via Apprl)  känns ju faktiskt given.

Annons

Ganni jobbar med randigt. Tycker att denna färgskala är så himla behaglig. Jag bär randiga tröjor typ två gånger i veckan, så tänker att det står mitt namn på dessa två, eller? Här är ettan (reklamlänk via Apprl) och här är tvåan. (reklamlänk via Apprl)

Vi kör vidare på samma färgtema. En skitfin blus (reklamlänk via Apprl) och ett par momjeans (reklamlänk via Apprl) som ser helt pörf ut.

 

Marimekko ja fy fan vad fint. En vit blus (reklamlänk via Apprl) som jag skulle matcha till ett par vita brallor om jag tog studenten, eller bara när som helst förresten. Och så den blommig blusen (reklamlänk via Apprl) . AH.

Samsoe Samsoe. Blomjacka (måste leva upp till mitt namn JÖ) och rosa brax (reklamlänk via Apprl) .

Manchesterbyxor (reklamlänk via Apprl) i en otroligt tillfredsställande nyans från The Cords & Co och en tröja från Samsoe Samsoe som jag tänker att man säkert får många kramar i?

En vit tisjört (reklamlänk via Apprl) och ett par örhängen (reklamlänk via Apprl) som får mig att andas i dubbel takt. Båda från Weekday.

Vassegoda för tips.

6 kommentarer till “Vårkläder kommer lastat”

  1. Önskeinlägg: klädtips fast budget, typ under 300kr! Fattar att många som läser din blogg säkert har råd med många av grejerna du tipsar om i vanliga fall också men skulle va kul för oss (mig) fattiglappar. Plus kul utmaning för dig kanske!

  2. Hej Flora!
    Och alla ni andra härliga. Efter 4 år som vegan har jag precis startat upp en blogg där jag enbart delar med mig av veganska recept. Jag bakar utan vitt socker och oftast glutenfritt, hoppas att du blir inspirerad till att laga något av recepten. Jag har precis delat receptet på mina VEGAN PEANUT JELLY CUPS, himmelska! In och baka AND go vegan

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar