Annons
Annons


Vykort från Marrakech


Hej mina älsklingsvalpar.

Vi är inne på näst sista Marockodagen nu. Marrakech är vindlande, intensivt, vackert, utmattande och inspirerande. Vi hoppar undan för mopeder, säger nej vänligt men bestämt till försäljare, går i armkrok längs gränderna, tar kliv över lerpölar, kliver i lerpölar, dricker rödvin, äter chokladfondant, matar varandra med värktabletter, nyser, skrattar, får blodsockerfall, tittar på mattor som stiliga herrar vecklar ut framför oss, bryter sött bröd, dricker myntate och väcker varandra om nätterna med våra snarkningar.

Annons

Det har tagit en halvtimme att ladda upp det här kollaget så vi börjar såhär. Ser fram emot att visa er mer bilder när jag kommer hem, berätta mer. Skriva igen.

Även om de första dagarna i mars kommer bli helt knäppt intensiva, för då går mitt flyttlass.

Utropstecken.

Kanske kommer jag hem med en matta härifrån. Men troligtvis inte, får sådan beslutsångest när jag är här och har för övrigt bara varit i min lägenhet i tio (10) minuter så jag måste känna in den mer innan jag bestämmer mig för inredning.

Har köpt en väska i alla fall. Och ett grytunderlägg.

7 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar