Annons
Annons


Vykort från Marrakech


Hej mina älsklingsvalpar.

Vi är inne på näst sista Marockodagen nu. Marrakech är vindlande, intensivt, vackert, utmattande och inspirerande. Vi hoppar undan för mopeder, säger nej vänligt men bestämt till försäljare, går i armkrok längs gränderna, tar kliv över lerpölar, kliver i lerpölar, dricker rödvin, äter chokladfondant, matar varandra med värktabletter, nyser, skrattar, får blodsockerfall, tittar på mattor som stiliga herrar vecklar ut framför oss, bryter sött bröd, dricker myntate och väcker varandra om nätterna med våra snarkningar.

Annons

Det har tagit en halvtimme att ladda upp det här kollaget så vi börjar såhär. Ser fram emot att visa er mer bilder när jag kommer hem, berätta mer. Skriva igen.

Även om de första dagarna i mars kommer bli helt knäppt intensiva, för då går mitt flyttlass.

Utropstecken.

Kanske kommer jag hem med en matta härifrån. Men troligtvis inte, får sådan beslutsångest när jag är här och har för övrigt bara varit i min lägenhet i tio (10) minuter så jag måste känna in den mer innan jag bestämmer mig för inredning.

Har köpt en väska i alla fall. Och ett grytunderlägg.

7 kommentarer till “Vykort från Marrakech”

  1. KÖP EN MATTA! Chansa! Det finns mest fula mattor hemma, du kommer ångra dig när du letar här och tänka tillbaka på matt-himmelen i Marocko och passar den inte finns det säkert nån du kan sälja vidare till! KRAM

  2. Ja, absolut, köp en matta! Tänk inte så mycket på lägenheten själv (förutom storleken 😉 men tänk mer på semesterfeelingen, friheten, solen… Då kommer den passa bra och spräda glada feelings i din nya lägenhet!!

  3. äääeh, fy sjutton vilken spännande vecka du har framför dig!! jag säger dock som tidigare talare – köp en matta! kommer du inte ångra dig annars? se det som en fin present till dig själv, och som ett minne från resan.

  4. Jag har varit i Marrakech och ångrade mig så att jag inte köpte mer porslin och tyger. SÅ KÖP EN MATTA. Om den inte passar så är det bara att du säljer den. Men marockanskt stil är inte bara ”semesterfeeling” utan det passar verkligen i svenska hem. Jag köpte ett stort fint fat på en marknad men ångrar att jag inte köpte flera i alla underbara färger och mönster som finns.

  5. Är också på köp en matta-laget! Men köp myyycket större än du tror. Jag har en ullmatta som är 2x3m, hade önskat att den var minst 3×3! Kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar