Annons
Annons


tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart


Hej från framtiden.

Dvs wifi i luften. Sitter på flygplanet hem nu med en vegosushi i magen. Planerar fredagskvällen med Alice, My och Johanna. Blir pirrig. Johanna skickar länk på en FÄRGGLAD TOPP hon ha på sig då, My vill dansa och Alice säger att hon vill bli full. Det kan vi ordna.

Annons

Intressant vändning – för en timme sedan satt jag på flygplatsen och började nästan böla av tanken på att komma hem till en tom lägenhet. Av de senaste 7 åren har jag varit i förhållanden 6,5, så det är fortfarande ovant att ingen möter mig vid dörren när jag kommer hem.

Men just nu känner jag bara pirr.

Detta ska jag göra de första dagarna i mars:

Torsdag:
Möte på banken (Har förhandlat räntor!? Vem e jag)
Möte med mäklaren (och få nycklarna till mitt bo! PIRR SÅ IN I HELV)
Möte med Pr-byrån AWB  för ett eventuellt samarbete
Börja flyttpacka
Teckna hemförsäkring
Dansa med My!

Fredag:
Fakturera och bokföra
Sams födelsedagsfest!

Lördag:
Planlös! Vara bakis och flyttpacka! Underbar kombination visst : – )

Söndag:
Flyttlasset går! Jag kommer sova min första natt i Eriksdal, å herregud jag blir helt snurrig av tanken.

7 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar