Annons
Annons


tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart


Hej från framtiden.

Dvs wifi i luften. Sitter på flygplanet hem nu med en vegosushi i magen. Planerar fredagskvällen med Alice, My och Johanna. Blir pirrig. Johanna skickar länk på en FÄRGGLAD TOPP hon ha på sig då, My vill dansa och Alice säger att hon vill bli full. Det kan vi ordna.

Annons

Intressant vändning – för en timme sedan satt jag på flygplatsen och började nästan böla av tanken på att komma hem till en tom lägenhet. Av de senaste 7 åren har jag varit i förhållanden 6,5, så det är fortfarande ovant att ingen möter mig vid dörren när jag kommer hem.

Men just nu känner jag bara pirr.

Detta ska jag göra de första dagarna i mars:

Torsdag:
Möte på banken (Har förhandlat räntor!? Vem e jag)
Möte med mäklaren (och få nycklarna till mitt bo! PIRR SÅ IN I HELV)
Möte med Pr-byrån AWB  för ett eventuellt samarbete
Börja flyttpacka
Teckna hemförsäkring
Dansa med My!

Fredag:
Fakturera och bokföra
Sams födelsedagsfest!

Lördag:
Planlös! Vara bakis och flyttpacka! Underbar kombination visst : – )

Söndag:
Flyttlasset går! Jag kommer sova min första natt i Eriksdal, å herregud jag blir helt snurrig av tanken.

7 kommentarer till “tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart”

  1. Åh Flora va roligt!! Skulle inte du kunna göra en sista tour av lägenheten innan du flyttar ut allt! Och en tour på nya!

  2. HUR lyckades du förhandla räntor?? Jag var så nervös inför mitt bankmöte så att jag bara accepterade vad de sa. TIPS?

    1. Jag ringde runt till många banker för att kolla vad de kunde erbjuda mig. Om du får en lägre ränta någon annanstans så kan du använda den siffran till din nuvarande bank och hota med att byta annars. De vill ha unga kunder eftersom man antagligen kommer ha samma bank en stor del av livet. Du kan även kolla svd:s räntekartan för att få ett hum om vilken ränta som är rimlig!

  3. mycket som ska ordnas för dig (tänker i alla fall jag som brukar bli helt slut av möten med banker och liknande, blir trött i huvudet), men så mycket KUL! det här blir bra tror jag, ska bli så spännande att följa dig i nya boendet!

  4. Omg Flora så häftigt med egen lägga! Den verkar ju döfin. Hett tips är att räkna mer tid till flyttpackning än en dag, det blir lätt lite rensning mitt i allt och så ska man paketera porslinssaker noga med papper osv osv, det tar mycket längre tid än vad man först tror. Är i alla fall min uppfattning! Men du är kanske expert eller har asmkt hjälp. Tips är också att packa så mkt det bara går i kartonger, undvik påsar å skit pga kartonger är lättare att både bära och stapla i flyttbil. LYCKA TILL KÖR HÅRT det kommer gå så bra!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar