Annons
Annons


14 böcker att fynda på bokrean


Jag har valt ut en hög böcker som ni kan fynda på bokrean. Svinbra allihopa!

Flickorna av Emma Cline

I vilt tillstånd av Roxane Gay

De kommer drunkna i sina mödrars tårar av Johannes Anyuru

De polyglotta älskarna av Lina Wolff

Annons

Gudarna av Elin Cullhed

Ett litet liv av Hanya Yanagihara

De oroliga av Linn Ullman

Berättelse om ett äktenskap av Geir Gulliksen

En dag ska jag bygga ett slott av pengar av Evin Ahmad

vasaparken flora wistrom-2

Elena Ferrantes fyra böcker

Loggböckerna 2005-2013 av Bodil Malmsten

VI SES I MÖRKRET David Wiberg

Vi ses i mörkret av David Wiberg

När hundarna kommer av Jessica Schiefauer

IMG_4354

God läsning <3

6 kommentarer till “14 böcker att fynda på bokrean”

  1. Nämen Flora! Du som själv är en ordkonstnär tycker jag faktiskt även borde skriva ut översättarnas namn när du tipsar om böcker. Översättare får nästan aldrig det erkännande de förtjänar, trots att de ofta spenderat många månader (ibland år) på en bok, och det är översättaren som har skrivit VARENDA ORD DU LÄSER. Bara i den här listan finns minst 8 böcker i översättning. Du är så bra på att försöka vara en god förebild – så detta är ett hett tips på vettig grej att börja göra för någon som dig inom skrivande/bokbranschen!

  2. Hej Flora! Jag har en liten fråga helt orelaterad till inlägget. Det är så att jag ungefär sen årsskiftet kommit in i ny relation. Samtidigt har jag börjat prata med en psykolog för att få hjälp med min ångest. Men hur berättar man för en pojkvän, att man går till psykolog? Jag skäms inte för det, men jag vill inte att han ska se mig annorlunda. Tack på förhand!

  3. Använder dina bok-tips/inlägg till att fylla på min egna att läsa lista. Läser nu En komikers uppväxt av Jonas Gardell för andra gången. Kan rekommendera.
    Den senaste ”boktips av Flora” boken var 1984. Sjukt intressant och fick mig att fundera mycket. Men precis som du skrev fanns det en del att önska. Stundvis var jag helt fast för att på nästa sida tappa intresset helt.
    Hoppas onsdagen din är fin

  4. Jag läste också De kommer drunkna i sina mödrars tårar nyligen och tyckte det var en av de mest intressanta läsupplevelser jag haft på länge! Kan du inte skriva lite om vad du tycker om den? <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar