Annons
Annons


: )


Internationella kvinnodagen! YÄ! Jag är i Bryssel och lyssnar på seminarium och lovar att skriva lite mer om det när jag kommer hem och har mer tid.

I måndags var jag definitionen av piffig, visst? Hade på mig örhängen från Framtidsantiken på Surbrunnsgatan. Jag köpte prick likadana för fem år sedan och mannen som har butiken säljer dem fortfarande, de kostar 20 spänn. Omlottoppen är från H&M och byxorna är från & Other Stories.

Annons

Ibland lyckas man bara se så JÄVLA LYCKLIG ut på bild. Vad är det om??

Hur som helst, tänkte med tanke på internationella kvinnodagen uppmuntra alla som vill att söka upp en ny vän här: kompisdejta någon i vår!

I skrivandes stund sitter jag på hotellsängen i Bryssel. Alexandra ligger bredvid. Hon råkade precis skicka nudes på sig själv till mig, de skulle egentligen skickas till hennes pojkvän.

:—)

SKÅL TILL ALLA GOA QUINNS DÄR UTE, VI E BÄST

5 kommentarer till “: )”

  1. Bilderna på dig <33 Du ser verkligen så glad ut <3 Och är så avundsjuk på dig som är i bryssel, ska bli så kul att få läsa lite mer om det sen!

  2. Minns att Frida sa i ett avsnitt av er podd att man kunde se på dig och ditt leende när du mådde bra/det var genuint och då sa hon ”ju mer tandkött Flora ler med desto lyckligare”. Och det är verkligen vad jag tänker på varje gång jag ser bilder på dig när du ler och det värmer hela mig <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar