Annons
Annons


När jag provmålade lägenheten


Hej alla söndagsmänskor. Här hemma är det tyst och lugnt. Bara tickandet från spistimern och ett svagt sus från Barnhusbron. Jag bakar kakor (omg det är sant) och det doftar kanel i hela lägenheten.

I fredags åkte jag till nya lägenheten för att provmåla väggarna. Alla bilder i det här inlägget är tagna av Julia Hallström/Illustra, som hade hört av sig och frågat om jag ville ses och bli fotograferad. Det ville jag. Tycker så mycket om bilderna.

Annons

Lil’ Monkey testar färg. Kan inte rekommendera någon att göra det med feber och utan ordentliga verktyg. Nästa gång (när jag testar rosa nyanser i sovrummet) ska jag köpa flera rollers och tråg, så att jag slipper tvätta av rollern hela tiden (blev så blött och slabbigt – har inte ens handdukar i nya lägenheten).

Färgerna ser annorlunda ut IRL, men jag är så kär i dem.

Fick en underbar kommentar på Instagram som löd: Du ser ut som allas pappa på 80-talet <3 

I verkligheten är nyanserna mörkare och kallare. Jag ska nog testa ännu fler. Kanske måla större ytor också?

Jag ska snart åka några våningar ner för att bruncha med grannarna. Sedan kommer jag tillbringa resten av dagen i vågrätt läge. Ska man få bli frisk någon gång eller.

Har ni tips på någon ny bra teveserie på Netflix eller SVT-play?

Foto: Julia Hallström

24 kommentarer | TranslateAnnonsLaddar