Annons
Annons


Fredag 18:06


Fredag igen, på något sätt blir det alltid fredag. Jag har suttit på Konditori Valand och läst igenom delar av mitt manus och känt mig stolt, det var länge sedan jag kände så, jag kramar ur den känslan utan att övertänka. Vet att det kan slå om i morgon.

Annons

Paulina ringde mig och sa Floris var är du, vill du äta lunch ihop? Och så åt vi linssoppa och solen sken in genom fönstren och jag sa att minns du i höstas när ångestfylld var mitt normaltillstånd och hon sa, ja, jag minns.

Agnes kom hit från Malmö igår och stannar till i morgon. Hon ligger på min säng och sover middag nu, andas djupa suckar under filten jag har lagt över henne. Klockan är 18.06. Jag hade själv kunnat somna på tre röda sekunder, men ska snart väcka henne med en GT. Jag har ingen is, jag har aldrig is, men frysta hallon. Om 56 minuter ska vi vara på Lådan, där vi ska dricka vin och äta mat med mina kompisar.

Nu tar vi helg.

5 kommentarer till “Fredag 18:06”

  1. Okej här kommer en helt random kommentar pga somnade 20 och vaknade nu men hallå? Ska ni ses 19.02 på Lådan? Blir helt perplex! Låter ju superkul med såna mötestider istället för 19 liksom!! Tänker att en kan ha roliga Robinson-tävlingar om vem som prickar mest exakt på klockslaget och sånt!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar