Annons
Annons


En söndag jag kommer minnas när jag är gammal och grå


I morse när jag promenerade hem från Under bron var det LJUST ute! Och fåglarna KVITTRADE! Den här soluppgången var min sista syn innan jag satte på mig SOVMASKEN. Fick så mycket sommarkänslor!!

Klockan 12 dundrade Maja, Kajsa och Bea in i min lägga medan jag fortfarande stod i duschen. Praise be.

Annons

Vi skulle bruncha. Vi är väldigt bra på att bruncha.

Maja kirrade vita bönor i tomatsås, potatiskroketter <333, korv och grillade tomater.

Hej QT.

Vi svepte smoothies och fruktsallad och jordgubbar.

Och mackor med hummus, röd pesto och avvo. Plus chokladbollar.

Det bästa med att bruncha och sedan hänga kvar hemma är att man kan låta allt stå kvar på bordet och äta konstant under hela dagen.

Sen låg vi på min säng och rantade om olika saker och pillade på varandra, ja men ni vet.

Jag vet inte hur många gånger jag sa ”hörni, det här är det bästa jag vet. Hörni, jag älskar livet. Hörni, det finns ingenting jag tycker om så mycket som att hänga på det här sättet.”

LÅT EN KVINNA VA LITE BLÖDIG OCH LIVSBEJAKANDE.

Solen gjorde lägenheten så varm att vi var tvungna att ha fönstret öppet.

Kajsa satt och pluggade juridik en stund medan vi andra låg och halvsov och swipade på tinder. Älskar ändå den varierande ambitionsnivån på hänget.

”Mina bröst har varit så jävla svullna på sistone, jag har varit tvungen att hålla i dom när jag går upp ur sängen. Känn Bea!”

”Mina med!”

Mot eftermiddagen gick vi ut på bakisskakiga ben och kramade Kajsa hejdå som skulle hem och fortsätta plugga. Jag, Bea och Maja promenerade ner till Norr mälarstrand där Riddarfjärden har frusit till is. Jag vet inte om jag någonsin har sett det förut. Den här vårvintern ger mig overklighetskänslor och gör mig så uppfylld på samma gång.

Maja stod tryggt kvar intill strandpromenaden medan jag och Bea gled ut en bit på isen.

Det bor en liten Benjamin Ingrosso i henne.

En sann isskeptiker.

Men ändå modig här!

En 10 av 10-söndag.

Nu ska jag äta upp resterna från brunchen, titta på Love och mysa ner mig i min bakfylla.

Hur har din helg varit? Vad har du gjort, känt och tänkt? Berätta.

6 kommentarer till “En söndag jag kommer minnas när jag är gammal och grå”

  1. Min helg har varit bra. Både lugn (gå promenad i solen, ligga på sängen och läsa, laga moussaka) och med tempo (dricka vin, shotta, dansa på hemmafest till klockan tre). Nu ska jag käka lite digestivkex med jordnötssmör och banan. Bra avslut på helgen.

  2. Jag har haft en bra helg. Har försökt ta det lugnt eftersom jag har stressat och varit ångest:ig så mycket senaste tiden, det har varit skönt men fy vad jag inte är bra på att ta det lugnt. Idag var jag på en brunch och träffade en person från tinder där, oplanerat. Har tänkt på den personen hela dagen, fint va? Hoppas att vi ses snart igen och att alla i hela världen slutar stressa, samt att det blir fred på jorden. Puss

  3. Jag har den här söndagen anmält mig till Tjejvasan 2019 tillsammans med en kompis, och genast börjat uppladdningen genom att åka en runda skidor med samma kompis! Känner mig levande!

  4. Det här måste vara den bästa brunchen någonsin?! Kroketter <333

    Min helg har varit väldigt tråkig. Har legat med feber och en hosta från helvetet och inte kunnat skriva ett endaste ord. Men var i London fram tills i onsdags och har kommit på det lite titt som tätt och det har höjt mitt humör från 0 till i alla fall 10.

  5. min helg: jag och min kille har insett att vi måste gå skilda vägar. och jag är ett vrak. och vi är just nu på andra sidan jorden och på en resa som vi både trodde skulle lösa allt jobbigt som var under hösten. och så blev det tvärtom och jag går sönder. igår strök han mig över ryggen och sa ”andas med mig” när jag grät hysteriskt ner i kudden. sen höll han om mig hela natten. hur ska jag klara mig utan honom? hur?

  6. Hej Flora! Kan inte du skriva lite om ”efter studenten kris”, alltså ångest kring vad man vill göra med livet när man inte längre går i skolan utan får göra vad fan man vill? Singeltips hade också uppskattats. Kram <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar