Annons
Annons


Hur påverkas klädstilen av att man blir singel?


I veckan gästade jag podcasten Add to bag som görs av Fanny Ekstrand och Viola Bergström, två av de mest välklädda människor jag vet (och med välklädda menar jag KREATIVA och ROLIGA och SNIGGA). Vi pratade om hur (eller om) ens klädstil påverkas av att vara singel/i en relation. Vi listar våra bästa singelplagg och ställer oss frågan varför man vill klippa av sig håret när man kommer ur en relation.

Annons

Varför vägrar jag vara någons jeans- och tshirt-tjej? Och varför gick jag in på Ebay efter inspelningen och beställde örhängen i form av bananer, likadana som Fanny har?

Två av mina mest frekventa singeloutfits genom åren. ⬆️
Mer om detta i podden! Lyssna på avsnittet i din podcastapp eller här!

11 kommentarer till “Hur påverkas klädstilen av att man blir singel?”

  1. ÄR EJ SINGEL MEN BEHÖVER OMLOTTTRÖJA. Ge mig dina bästa omlotttröjor! (Länkar går bra, du behöver inte ge mig den fysiska tröjan. Lol)

  2. Asså det sjukaste: DIREKT när du klippte håret kortare och den där gardinluggen visste jag att du snart skulle bli singel! Så sjukt va?! Jag bara förstod det??? Stark pod!

  3. Vart kommer den svarta singeltröjan från? Satan vad jag har letat efter en perfekt sån, men alla som har en sån typ av tröja verkar ha köpt den ”på Monki för länge sen”. Tror att en sån typ av tröja är alla med tuttars singelplagg, för allas bröst blir verkligen extra snygga.

  4. Jag har också tänkt på hur din stil förändras med relationerna! Verkligen mer *sexy* som singel! Älskar det! 😀

  5. Flora skrev för bara ett tag sedan att hon inte är vegan längre, utan att om någon bjuder henne på nånting som har mjölk i sig så kommer hon äta det ändå.

  6. Flora, var kommer de svarta jeansen ifrån? De du har tillsammans med vitt linne och spacebuns på sista bilden. Kram <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar