Annons
Annons


Ett foto i timmen, med alarm


I torsdags ställde jag ett larm i timmen mellan 07.30-17.30, för att dokumentera varje klockslag. Alltså vad jag gjorde prick just då när klockan ringde. Ingen styling. Inget piff.

07.30

Käkar blåbärssmutti framför datorn. Tja, tjena, hej. God morgon.

Annons

08.30

Halv nio har jag tid för att tråda+färga ögonbrynen. Här är alltså när jag försöker ta en diskret selfie utanför Daisy Grace. Var tittar jag ens? Är detta ett leende?

09.30

Hemma hos Alexandra och Petter är det vloggverkstad! Vi väljer klipp, dricker kaffe och jobbar i kalsonger.

10.30

”Alexandra, larmet ringer, vi måste ta en bild.”
Obs på att mina ögonbryn ser oerhört mörka ut här, de tenderar ju att göra det första dagen. Alltså. Inte för att jag har färgat ögonbrynen förut och talar utifrån erfarenhet, men jag har väl konsumerat EN DEL youtubeklipp om man säger så.

11.30

Hemma igen. Larmet ringer när jag sitter på toa! Jag har alltid öppen dörr, varför inte liksom, jag bor ju ensam. Brukar ni också fastna oerhört länge på toa bara för att ni scrollar runt på telefonen?? Så har man såna där schyssta märken på röva sen 🙂

12.30

Jobbar med bloggen. Redigerar bilder, svarar på mail och yadi yadi. Kan vi ta ett moment och kolla på mitt PERFEKTA victorytecken här. ✌️

13.30

Har ätit lunch och käkar en apelsin. Detta gör telefonen helt kladdig, men vad gör man inte för bloggen.

14.30

Skriver ut blanketter till mina ansökningar. Känner mig fett stressad över att få ihop dem. Får ångestpåslag av framtiden. Bestämmer mig för att ta mig ut ur lägenheten. Få syre och sol.

15:30

Sitter en stund utanför Polishuset och gosar med solen. Kristoffer Triumf går förbi, vilket jag lägger märke på inte pga hans utseende utan pga hans säregna röst.

16:30

Skriver personligt brev på Il Caffé. Lyssnar på bra skrivmusik som medlemmarna i skrivgäris har contributat med: Instrumentella Skrivgärilistan. Och ja, min dator är skitig och dammig, precis som alla andra! saker! jag! äger!

17:30

Knallar hemåt med Maggio i öronen. Den här posen verkar vara min nu-ska-jag-vara-snabb-och-helt-okej-söt-pose.

Puss.

4 kommentarer till “Ett foto i timmen, med alarm”

  1. Såg dig på stadsmissionen idag (var på besök från skåne) men vågade verkligen inte hälsa (vad tycker du om sådant??). Så skriver en liten hälsning här!
    ps alex smiley var väldigt fin ds

  2. Haha har oxå alltid öppen dörr när jag är på toa och hemma själv ! Har initialt något att göra med att toaletten hos en släkting gick i baklås och jag blev inlåst vid två tillfällen när jag var ganska liten, men egentligen bara najjs med öppen/olåst dörr 🙂 sa dock detta till mina kollegor vid något tillfälle och de kollade på mig som om jag var värsta ufo:t! Men jag låser ju på jobbet ivf 😀 och i andra sammanhang förstås ! Trevlig helg !

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar