ANNONSSAMARBETE MED YOGITEA

Jobbmorgon hos Alexandra


Hej och välkommen till Youtubeverkstaden!

I torsdags morse gick jag hem till Alexandra för att jobba. Vi skulle kolla igenom klippen till nästa vlogg, välja ut vilka vi skulle ha med i videon och sedan spela in några tillägg.

Det här inlägget är i samarbete med YOGI TEA®! När de frågade om jag ville samarbeta sa jag ja direkt, eftersom jag har druckit deras teer länge. Jag är också en sucker för affirmationer, så jag tycker att det är så cute med alla olika citat på påsarna, typ ”a relaxed mind is a creative mind”.

Den här tesorten heter Turmeric Chai, är ekologisk och SÅ SÅ god. Den är perfekt för guldmjölk.

Jag dricker alltid kaffe på morgonen, men jag tycker om att sippa på te under tiden jag jobbar. Men då måste det smaka mycket! Vilket detta te verrrkligen gör.

Turmeric Chai innehåller ingefära, gurkmeja och kanel och smaken är kryddig, rund och liksom ~fyllig~. Gurkmeja sägs vara bra för ledbesvär och inflammationer och är en kraftig antioxidant, vilket ju är toppen för immunförsvaret. Yours truly kan behöva det, eftersom jag varit förkyld i typ två månader i streck. Nu har jag kvicknat till dock! Prisa gudarna!

Alexandra bossar över klippningen av youtubefilmerna. Vi tar fram materialet tillsammans men hon är den som sitter i TIMMAR och redigerar framför Premiere pro. Och så skickar jag sms och hetsar henne : – )  Jag är SÅ tacksam och glad över att hon gör det.

Tycker också att hon har en så fin inställning till klippandet: Att hon inte kan programmet helt och fullt än, men att hon gör detta för att lära sig. Första videon tog två timmar längre att klippa än den andra. Från och med nu kommer det bara gå snabbare och snabbare. Jag minns själv när jag lärde mig Photoshop och satt och nötte med tutorials på nätet tills jag kunde navigera fritt utan hjälp.

Det är en sån ynnest att kunna jobba ihop med sina kompisar på det här sättet.

Vi är så himla överväldigade för all feedback angående vloggen. Även om jag har gjort en del webbtevegrejer förut och poddat i flera år så är det här helt nytt format. Det är naket på ett helt nytt sätt, vilket skrämmer skiten ur mig. Men det är också det som gör det spännande. Som Alex skrev till mig i ett sms:

Att det är läskigt att utelämna sig i rörlig bild det fick jag en känsla av nu också. Ansvaret på något vis. Men vet du? Läskigt är bra. Det betyder att man dansar på kanten och om man inte dansar där så pirrar det aldrig i magen. Och vi gör det tillsammans. 

Annonssamarbete med YOGI TEA®.

5 kommentarer till “Jobbmorgon hos Alexandra”

  1. är så glad för er kanal och vloggarna. tänker att det är just grejen av att ni är så nära där som gör att det blir fint. att det är lite naket, lite läskigt. hur som helst, gillar supermycket!!

  2. Hej Flora!

    Jag pluggar Online Video, har ni frågor eller rent utav vill ha tips / hjälp säg gärna till! 🙂 så roligt att ni börjat med YouTube!!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar