Annons
Annons


En väldigt lördagig lördag


I fredags såg jag och Andrea Hjärtat på bio (SE SE SE) och gjorde kväll tidigt, vilket innebar att jag vaknade utvilad som en NYPONROS på lördagen. Jag låg i sängen i flera timmar, läste en novell, lyssnade på musik och ba mös eller myste eller vad det heter.

Annons

Facetimade med familj också. Hängde med mamma i växthuset och med Viggo i Lysekil. Mamma ville ha updates på mitt love life och Viggo fick besök av Jehovas.

Sen var det dags! Jag drog på mig jacka och byxor från Monki, skor från Vans och halsduk från Soft Goat. Randiga brallor är ett bra lördagsplagg, visst?

Jag mötte upp Yrsa. Vi var kaxiga.

Vi gick på stan och gjorde helgiga saker som typ att köpa ny foundation och prova hängselbyxor på Stadsmissionen och gå armkrok och snacka life och träffa fem olika bekanta längs med Skånegatan.

Åt god lunch gjorde vi också. På Shanti gossip.

Två glas öl som dricker bästis.

Sen åkte vi hem till Yrs för att göra oss i ordning för kvällen. Vi skulle på fest där det var halshuggningsstraff på att komma svartklädd! Vi tog det på allvar.

Kolla vi matchade! Det blommiga är ett gammalt set från Weekday. Kopplar kläderna så starkt till när jag var på bokmässan 2016. Så mycket pirrigt nervositetssvett i dem.

Piffade å klara!

Sen åkte vi till Studio Monaco där den här RARINGEN skulle ha tjugofemårsfest. Det var ballonger och färg överallt, fan vad glad man blir av det ändå. Ellens pappa hade på sig sin gamla släktings uniform och såg så fantastiskt sträng ut. ”Man måste ju passa på”, sa han.

Gu vad vi dansade. Å dansade. Hade blåmärken över hela benen dagen efter.

Hur var din lördag?

8 kommentarer till “En väldigt lördagig lördag”

  1. Hör ej till inlägget men måste bara säga att jag älskar älskar älskar din och alexandras youtubekanal!! Vet inte vad det är jag gillar så mycket med era videos men typ klippningen, att det bara är ihopklippta fina samtal mellan er. Så stor skillnad från andra vloggar. Annorlunda och spännande. Kan inte sätta fingret på det riktigt MEN jag älskar det så fortsätt som ni gör!!

  2. Hej Flora! Jehovas är lite av ett nedvärderande skällsord på oss. Jehovas vittnen eller jv föredrar vi. Tänkte du ville veta:) Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar