Annons
Annons


Vi åkte till EU-parlamentet och blev bjudna på klitoristårta (vlogg!)


Det är söndag men nästan måndag när jag skriver det här. Och vår nya vlogg ligger uppe nu! Den finns inbäddad längst ner i inlägget. Den är från när jag och Alexandra besökte EU-parlamentet för att lyssna på seminarium (tror jag råkar säga ”medverka på seminarium” i vloggen lol, det stämmer inte, vi lyssnade bara) i anslutning till den internationella kvinnodagen.

Annons

Vi filmade några intervjuer, dels med Malin Björk från Vänsterpartiet och dels med Cecilia Wikström från Liberalerna, men ljudet blev så jävla taskigt så vi kunde inte ha med dem. Så snopet. Vi ska skaffa microfoner för att levla upp vårt Youtubande framöver. Vi lär oss hela tiden.

En grej från intervjutillfällena fick vi dock med på film! Och det är när Malin Björk visar upp något som får de högerkonservativa gubbarna i EU-parlamentet att rynka på näsan.

Jag var blev så imponerad av tolkarna. När någon pratade ett språk jag inte kan (dvs något annat än svenska eller engelska) så kunde jag sätta på mig hörlurar och få det översatt helt simultant. Den här dagen lyssnade jag på några som handlade om trafficking och om sambandet mellan porrindustrin och prostitution.

Vi gjorde också Bryssel förstås! Vilket ni får se mer av i videon.

En kämpe var hon, Alexandra, för hon mådde skit hela resan. Varför hon gjorde det får ni se nästa söndag. GUD vad jag teasar va!

Är så glad att vi fick åka till Bryssel och uppleva det här. Se vloggen här:

9 kommentarer till “Vi åkte till EU-parlamentet och blev bjudna på klitoristårta (vlogg!)”

  1. Ni är så härliga! Så kul att ni börjat vlogga ihop 😍 jag har en liten undring: var har Alexandra köpt sin blågröna kimonoblus från slutet av videon? Så snygg

  2. Hej Flora! 🙂 älskar din blogg och har läst den ganska många år, kanske 6-7 typ. Men kommenterar inte så ofta. Ville iallafall framföra önskemål för den som mig som inte är särskilt glad i vloggar (pga ej tid/lust/ork att kolla med ljud och hålla på) att det känns tråkigt att missa dagar, material, skojiga grejer som bara finns på yt nu. Förstår såklart om det känns b och tråkigt för dig att blogga om samma som yt-klippen handlar om. Men ja, det hade varit önskvärt för min del som inte kollar på dessa filmer.

    Allt gott! Tack för så bra blogg 🙂

  3. Åh vad fint och viktigt att du använder din blogg till att tala för dem som inte har något utrymme att tala för sin sak (och inte ork heller). Tack för det!

  4. Så himla kul att ni börjat med YouTube!
    Jag och några vänner ska åka till Bryssel i slutet av April! Hade tänkt att fråga vad hotellet ni bodde på heter och om det var så att ni besökte någon härlig restaurang? Kram <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar