ANNONSSAMARBETE MED YVES ROCHER

Några sminkfavoriter


I höstas var jag i Frankrike med Yves Rocher. Jag fick med mig ett helt gäng produkter hem efter resan (lyrr) och några av dem har visat sig bli mina absoluta favoriter som jag använder flera gånger i veckan. Det känns helt självklart att tipsa vidare om dessa. De är prisvärda som tusan och verkligen BRA.

Först ut har vi en solpuderduo som jag har använt erry day sedan jag lade vantarna på den. Den kostar rimliga 179 kronor och jag TROR att jag har färgen Hâle moyen, men jag hittar faktiskt inget namn på förpackningen. Det måste ha skavts bort.

Jag använder den ljusare (gråare) nyansen till att contoura ansiktet (alltså skugga kindben, käklinje och lite i pannan för att ”lyfta fram” ansiktsformen). Den varmare nyansen använder jag som solpuder. Jag sveper den över kinderna, näsan, pannan och hakan (där solen liksom naturligt träffar ansiktet).

Och så har vi läppstift! Eller läppkrita rättare sagt. Den här använder jag säkert fem dagar i veckan, brukar alltid behöva leta i fickorna för det är en sån produkt som jag vill bära med mig.

Jag tycker om hur mjuk och krämig den är och att den därför går att applicera utan spegel.  Hittas här: Läppglansstick i färgen Mauve tendre. De andra nyanserna är också tokfina. Har flera stycken.

Ögonbrynspennan då! Den måste vara mjuk men ändå gå att vässa vasst.

Jag brukar gå och tråda ögonbrynen typ varannan månad för att få en form jag gillar, men jag tycker om att fylla i dem litegrann för att de ska bli fylligare.

Fylligare. Hallå. Vad är det för ord egentligen.

Denna heter Eyebrow Pencil i färgen Cendré.

Mycket bra med den här lilla… Vad heter det… Vänta… Youtubers brukar säga… Jo just det! Spoolie! Så himla bra med en spoolie i änden så att man kan borsta upp brynen och sudda ut strecken efteråt.

Jag är en sån som går med nagellack tills det liksom har skavts av av sig självt (eller så pillar jag bort det medan jag tittar på serier), men den där ENDA dagen då naglarna är fina – fan vad härligt det är ändå. Ska ej underskatta hur glad jag blir av lite färg.

Det vänstra heter Botanical colour nail polish i färgen 54 Orange Cosmos (behövs 3 lager) och det högra heter Gel Effect Lacquer i färgen 45 Rouge Imperial.

Här hittar ni samtliga av mina favvoprodukter från Yves Rocher. Genom att använda koden FLORA20 (på webben eller i butik) får du 20% rabatt! Gäller till och med den 12 april.

SMINK  <3

Annonssamarbete med Yves Rocher.

14 kommentarer till “Några sminkfavoriter”

  1. ÄLSKAR ALLT MED DET HÄR. åh. du är pangfin och har alltid så bra tips. tack! jag har faktiskt aldrig testat yves rochers produkter, men tänker att jag definitivt vill göra det i vår.

  2. Alltså jag fattar inte grejen med rabattkoder som influensers ger sina följare. När jag går in på YRs hemsida ser jag att det redan är 20% rabatt pga ”våryra” och den här har jag sett jättemånga gånger när influensers ger ut rabattkoder! Jag vet inte, men jag känner mig en aningen lurad varje gång.

    1. rabatt som rabatt, väl? jag hade ju kunnat skriva ”just nu är det 20% rabatt på YR” och det hade varit samma sak för dig! synd att du känner dig lurad, jag känner snarare att det är gött med en rabatt om man ändå är sugen på att klicka hem nåt!

      1. Ja, jag förstår vad du menar. Men att det är exakt samma sak vet jag inte om jag håller med om, såna här personliga rabattkoder verkar ju sälja bättre. Jag följer många på internet och blandar ihop vad folk har skrivit, men ofta skriver bloggare (inte nödvändigtvis du) som att en rabattkod är en unik present dom ger sina följare, vilket inte brukar stämma. Vill inte att detta ska låta som superstark kritik för det är inte tanken, men jag vill gärna veta vilka slags reklamknep man utsätts för. För den här ”unika presenten”-idén gör ju något med en

  3. Flora! Jag lyssnar på the routine nu och inser att jag helt har glömt att tacka dig. Jag fick acnatac utskrivet av min läkare i höstas efter att jag läst om det på din blogg. Har haft ganska stora problem med acne men inte velat äta roaccutan Jag har lagt tusen och åter tusentals kronor på ALLT möjligt, typ syror och svindyra krämer och ja du vet. Så som man gör när man känner sig desperat. Syrorna hjälpte ju lite men acnatacen fick verkligen allt att lägga sig nästan helt. Nu gör jag en microneedlingkur för att få bort ärren och jag mår så himla mycket bättre. Idag var jag på ica utan foundation för första gången på kanske 15 år. Helt sjukt! Så tack. Tack tack tack!

  4. Du behöver inte skriva ”lyrr” eller ”vet att det är lyxigt” osv efter precis varje gång du får något. Blir som att du maniskt måste framhäva hur nere på jorden du är och att du e medveten om dina privilegier. Chilla ingen har dött för att du får ett läppglans.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar