Annons
Annons


Min nymålade lägenhet!


Alltså jag är så pirrig över min nymålade lägga.

Det blev så fint. Och ROLIGT. Det sista jag vill är att mitt nya hem ska kännas som en stiff bostadsannons. Vit och riskfri. Blä.

Nu tror jag att det är ganska osannolikt att den kommer uppfattas så. Jag ska visa:

Annons

Här är min hall! Kulören heter Salvia och kommer från Alcro. De övriga väggarna i det här rummet är vita, men den här fick alltså bli grågrön.

Salvia. Min favoritört just nu förresten. Så jävla god till pasta.

Färgen är helmatt om någon undrar.

Men nu till det bästa!!!!

SKOJAR DU MED MIG
DRA MIG BAKLÄNGES
KOLLA MITT SOVRUM
LIVMODERN!

Kunde verkligen inte vara mer nöjd med den här färgen. Den är också från Alcro och heter Old Rose.

Väggar, lister, fönsterkarmar, dörr och element är målade i samma nyans (men med en blankare färg på snickerierna, alltså en snickerifärg).

Här är min brorson Elver när han fick komma och kika på lägenheten. Hans första reaktion var ”mmm, det luktar så gott här” när han kände doften av målarfärg. Han gav färgerna godkänt också! Men mest intressant var kanske fotbollsplanen utanför.

Den här synen är ju inte helt tokig.

Så peppad över att inreda det här hemmet. Snart snart snart! Jag tänkte vlogga lite härifrån i veckan, så säg till om det är något speciellt ni vill kika närmre på så kirrar lilla mamsen det.

<3

Läs mer om mitt nya bo här:
Jag har köpt lägenhet!
Köket i min nya lägenhet

17 kommentarer till “Min nymålade lägenhet!”

  1. men alltså wooooow!!! den gröna nyansen är kanonfin och sovrummet är en DRÖM. så himla fint med dörren och listerna i samma. fy sjutton så fint!

  2. Är så orimligt taggad på att få se hur det blir!! Älskar att se folks hem och speciellt när folk flyttar och ska få inreda på nytt!!

  3. ÅH VAD FIIIIIINT!! Blir kär! Så fint att det inte går hela vägen upp till taket med!! Vill se ALLT om när du inreder! Mycket vanligt vloggande, alltså typ ”nu gör vi det här, nu ska vi åka och köpa den här grejen, nu sätter vi upp detta”. TAGGAD hehe 😀

  4. Så fint! Det här är fullkomligt orelaterat till blogginlägget, men när visste du att du ville börja skriva? Jag har många gånger fått uppmuntran om min mitt sätt att uttrycka mig, men har alltid trott att en ”skriv-karriär” har varit bortom för jag har aldrig känt mig tillräckligt fantasifull för skönlitteratur.. men så slog det mig bara för någon dag sedan att skrivandet är naturligtvis mer än romaner och böcker, och att jag kan gå mer gentemot någon journalist/akademisk karriär. Jag vet inte! Ville bara höra lite hur dina tankar har gått runtom skrivandet och hur du ”bestämde dig”. /en förvirrad tös/ kram <3

  5. Så fint! Är mycket intresserad av ifall dörren är rosa på båda sidor eller vit på ena? 🙂 🙂 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)




Annons



Laddar