Annons
Annons


Screenshots från min telefon


Goder helg mina kära. Tänkte att ni skulle få hoppa in i min telefon en liten stund.

Här är alltså skärmdumpar från den senaste månaden. Sånt som gjort mig glad. Sånt som jag skrattat åt. Sånt som jag vill komma ihåg.

Annons

Min mamma skickade ett så fint sms på Internationella kvinnodagen <3

Okej detta var innan det blev offentligt, men alltså jag blev helt TILL MIG när jag förstod att Ellen Bergström (som jag följt länge på instagram och som jag tycker är SÅ rolig) är ihop med Bachelor-Niclas Lij!!! SENSATIONELLT. Behövde ventilera detta med My.

Hihihohohihi denna screenshot ville jag visa mina föräldrar. Och er uppenbarligen :-)))) Kan ni döma mig!

Majas story gjorde mig glad <3

Faktiskt helt ofantligt sorgligt att detta är sveriges vanligaste djur och att vi aldrig ser dem :'(

En vacker bonad.

Karin Winther tipsade om en bok som jag länge varit sugen på. En alldeles särskild kärlek av Johanna Adorján.

Skrattade.

Drömbadrum.

Om Frida Hyvönen tipsar om en bok, då vill jag läsa den boken.

Jag fick inte igång mitt kylskåp men min familj fanns på jour.

💔💔💔

Ps. Baaam testar att använda WordPress egna kommentarsfunktion här på bloggen nu, i stället för Disqus (jag vet att många av er tycker Disqus är krångligt). Så om ni gillar den här kommentarsfunktionen, låt oss veta!

7 kommentarer till “Screenshots från min telefon”

  1. Jag ville hellre ha Disqus. Gillar när kommentarsfältet kommer upp strax under ditt inlägg, + att man ser direkt man är inne på Disqus om ngn svarat på ens kommentar. Såå mkt lättare att kommentera med Disqus med. Större chans att jag ens gör det då.

  2. Kul när man kikar in här i vanlig ordning och ser sig själv på din Instagram print där uppe CUZ THERE IS MA PRETTY FACE :-DDDDD

  3. den här fungerar absolut! jag saknar dock funktionen med länk till egen blogg pga hittar alltid så kloka personer i kommentarsfältet som jag vill följa, men nu blir det omöjligt att hitta till deras bloggar 🙁 så plz skrik högt om det!

  4. Jag älskar att använder WordPress egna istället! <3 Dock minus att det fortfarande inte länkas till ens egen blogg, om en har en sån, när en kommenterar. Det är ju poängen med kommentarsfältet, att hitta nya bloggar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)
AnnonsLaddar